Хороскоп за 8 август: Овните да намалят виртуалните контакти, Раците ще имат затруднения

Телците да действат смело днес

08.08.2022 | 07:40 Редактор: Ирена Бакърджиева
Хороскоп за 8 август: Овните да намалят виртуалните контакти, Раците ще имат затруднения

Понеделник носи за едни успехи, за други напрежение и забавяния.

Овен

Намалете виртуалните контакти за сметка на реалните. Посетете публично мероприятие с интелектуална насоченост, където ще можете да общувате с нови хора. Ще създадете интересни контакти, а част от тях ще са и продължителни.

Телец

Ще сте поставени в позицията да експериментирате или да се занимаете с дейност, която не познавате. Действайте смело. Каквото и да се получи, поне няма да се обвинявате, че не сте опитали.

Близнаци

Част от резултатите, на които се надявате, няма да се получат. Не изпадайте в самосъжаление. Приемете го като полезен опит, преценете причините за разминаването и подгответе внимателно следващите си ходове.

Рак

Някой от близките ви ще има затруднения от личен характер, които ще пожелае да сподели. Не отказвайте компанията си, свеждаща се до ролята на добър слушател, но и не преживявайте чуждите грижи вместо събеседника.

Лъв

Колкото и добре да сте подготвени теоретично за изпълнението на дадена дейност, не изпадайте в крайна сигурност, оставете си "едно на ум". Ще се получи сериозно разминаване между теорията и практическата реализация и, ако сте подготвени за него, ще ви е по-лесно да отстраните несъответствията.

Дева

Действията на околните ще са твърде нелогични и непрекъснато ще предизвикват недоразумения. Запазете спокойствие и не реагирайте емоционално на грешките им. Дайте им възможност да ги осъзнаят. След това те сами ще потърсят съдействието ви.

Везни

Случка от преди няколко дни, която ви е вкарала в размисъл и е създала напрежение, ще стигне до логичния си завършек. Ще установите както причината за появата й, така и правилния начин, по който трябва да реагирате. Фактът, че сте успели да се справите успешно ще ви зарадва истински.

Скорпион

Постарайте се да прекратите опитите да ви натоварват с чужди задължения още в самия им зародиш. В интерес на истината, вие и със своите няма да сте готови да се заемете прекалено старателно, така че допълнителните ще са ви съвсем излишни.

Стрелец

Съзнанието ви ще се окаже буквално инкубатор на идеи. Коя от коя по-привлекателни и оригинални. Единственото, което не трябва да правите обаче е, да се заемете веднага с реализацията ми. Оставете ги да "отлежат". Със сигурност ще се откажете от повечето.

Козирог

Творческият ви потенциал е силен и, ако стриктно спазвате правилата, ще успеете да осъществите и най-смелите си замисли. Преди да ги обявите за готови, прегледайте още веднъж детайлите. Ще внесете корекции, от които резултатът ще е още по-впечатляващ, пише az-jenata.bg.

Водолей

Началото на деня ще е спокойно, но ако решите да се занимавате с уреждане на финансови въпроси, спокойствието ще се окаже "затишие пред буря". В този ред на мисли, ориентирайте се предимно към рутинните си задачи и се придържайте към утвърдения лимит за ежедневни разходи.

Риби

Мислите и чувствата ви ще са в пълно противоречие. Разминаването им доста ще ви затрудни, което подсказва, че е по-добре да се въздържате от сложни окончателни решения. Ограничете и контактите, за да не навредите на отношенията си.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
0 rate up comment rate down comment 0
калинка
преди 1 месец
Смело напред в новата седмица, зодии! Сигнализирай за неуместен коментар