Хороскоп за 6 август: Скорпионите с много ангажименти, Девите да действат самостоятелно

Интелектуалният потенциал на Близнаците ще е на високо ниво

06.08.2022 | 08:20 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 6 август: Скорпионите с много ангажименти, Девите да действат самостоятелно

Очаква ни интересна събота. 

Овен

Единственото, което би могло да ви ядоса и да ви развали настроението ще са баналните твърдения и маловажни изказвания на околните, които те при това ще правят с многозначително изражение и висша степен на самоувереност. Не позволявайте да ви въвличат в подобни "дълбокомислени" и губещи времето разговори. Посветете се на любимите хора и любимите занимания.

Телец

Колкото и сложни да ви изглеждат въпросите, с които се налага да се справите, търсете най-прекия път към решението. Придържайте се към максимата, че опростеният начин винаги е по-ефективен.

Близнаци

Интелектуалният ви потенциал ще е на високо ниво и няма да сгрешите, ако се заемете с дейности, изискващи анализ на данни и обобщаване на крайни резултати. Заключенията ви ще се окажат повече от оригинални.

Рак

Кръгът ви на общуване няма да е особено широк, но за сметка на това ще е разнообразен. В компанията ще присъстват както стари приятели, така и нови познати. Ще впечатлите събеседниците с ерудицията си, но не прекалявайте и не превръщайте диалога в монолог.

Лъв

Нестандартните ви хрумвания ще са свързани предимно с дизайна и интериора у дома. Всяко едно от тях ще е привлекателно и ще ви изглежда изключително лесно за изпълнение. Ако все пак решите да се занимаете с подреждане и освежаване, то съсредоточете се върху изпълнението на само една от идеите си, за да сте сигурни, че ще имате нещо довършено.

Дева

Ориентирайте усилията си предимно към занимания с практически характер. Действайте самостоятелно и не позволявайте да ви отвличат вниманието. Опитайте се да довършите изостаналото или да направите нещата, които непрекъснато отлагате. Може и да се уморите, но ще сте доволни от себе си.

Везни

Прегледайте вещите, които вече не ползвате, дрехите, които отдавна не носите, защото не са в модния тренд или не ви стават. Много малко е нужно, за да ги предложите в подходящи сайтове за търговия или размяна. Със сигурност ще спечелите, ако не пари, то нови почитатели.

Скорпион

Ангажиментите ви ще са много повече, отколкото предполагате. Заемете се с тях последователно и, ако нещо не се получи от първия път, продължавайте нататък. Околните може да не одобрят подобна тактика, но за вас тя ще е ефективна.

Стрелец

Спокоен ден, в известен смисъл даже скучен. Каквото и да сте намислили, ще успеете да го осъществите. Не прекалявайте с храната, ходенето пеша и престоят под преките слънчеви лъчи без предпазни средства.

Козирог

За да се справите с по-голямата част от замислите си ще имате нужда от съдействие. Може би малко и рядко, но все пак няма да сте в позиция да свършите всичко самостоятелно. Обяснявайте на помощниците си ясно, точно и с къси изречения какво искате от тях, за да не се налага да правите корекции в последствие.

Водолей

Последното нещо, за което евентуално ще се сетите днес е каква точно работа да свършите. Напротив, мислите ви ще са изцяло насочени към развлечения, пътешествия, в крайна сметка към мързелуване. Точно това и трябва да направите. Всичко друго ще се окаже "преливане от пусто – в празно", пише Az-jenata.bg. 

Риби

Отидете някъде, където не сте били или направете нещо, което не сте правили. Не е нужно да е далече, нито да е сложно. Просто излезте от рамките на динамичния си стереотип, за да се заредите с вдъхновение.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК