Хороскоп за 7 юли: Раците да не прекаляват с инициативата, парични постъпления за Девите

Водолеите да избягват действия, които биха ги превърнали в "черна овца"

07.07.2022 | 07:30 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп за 7 юли: Раците да не прекаляват с инициативата, парични постъпления за Девите

Овен

Присъщата ви любознателност (преливаща на моменти в любопитство), съчетана с доза авантюризъм, ще ви подтикне към нестандартни действия и решения. Ще ви се стори забавно, тъй като крайният резултат ще е изненадващ.

Телец

Чувството ви за хумор за известно време може да премине в латентно състояние и да станете безпричинно раздразнителни. Избягвайте контактите, доколкото е възможно, за да не сътворите „буря в чаша с вода“ без видима причина.

Близнаци

Отново ще се разгори дискусия по тема, която е била обсъждана преди време и мнението ви е било категорично отхвърлено. Запазете спокойствие и наблюдавайте. За ваша изненада точно онези, които са ви опонирали, сега ще застанат на вашата позиция.

Рак

Не прекалявайте с инициативата. Придържайте се към обичайните си задължения. Предложенията ви, колкото и да са атрактивни, няма да получат подкрепа, така че „не си гърмете патроните“ напразно.

Лъв

Няма да усетите как ще се изтъркаля динамичният ви и стремителен ден. Ще се наложи непрекъснато да съвместявате набелязаните дейности с допълнителни. Не само ще довършите започнатото, но ще установите, че колкото сте по-заети, толкова сте по-ефективни.

Дева

Настроението ви ще е пряко свързано с финансовото състояние, а то от своя страна ще е енигматично. Може да получите непредвидени постъпления, да изнамерите удобен начин за осигуряване на допълнителни приходи или просто да направите неподходяща покупка. По друг начин казано, от вас зависи да си осигурите добро настроение.

Везни

Поредица дребни съвпадения ще предизвика усещане за безпокойство. Не търсете връзка между тях, защото ще е почти същото като да търсите теле под вола. Приемете фактите такива, каквито са, за да не станете мнителни и да навредите на отношенията си.

Скорпион

Придържайте се към обстоятелствата и се опитвайте да ги употребите в своя полза. Следвайте китайската мъдрост, според която да се плува по течението е по-удобно, отколкото срещу него, пише az-jenata.bg.

Стрелец

Повече от веднъж ще сте изправени пред необходимостта да вземете бързо решение с трайни последствия. Възползвайте се от опита си, но не пренебрегвайте и интуицията.

Козирог

Умението ви да си създавате отлична лична организация ще е особено полезно. Придържайте се към първоначалната програма последователно и методично. Всеки, който се опитва да ви отклони от обичайните задължения, ще го прави за лична изгода и във ваша вреда.

Водолей

Избягвайте действия, които биха ви превърнали в „черна овца“. Едни от най-лесните неща са да си създадете неприятели и да изгубите доверие, но заслужава ли си да го правите?

Риби

Изненадваща новина ще ви принуди да промените програмата си, но може би да предприемете и по-сериозни корекции на динамичния си стереотип. Водещ критерии за решенията ви трябва да е финансовият резултат.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК