Тези зодии са най-големите каръци...сред тях ли сте?

Те често страдат от проблеми с комуникацията или от пропуснати възможности

07.07.2022 | 06:30 Редактор: Жаклина Иванова
Тези зодии са най-големите каръци...сред тях ли сте?

Много хора вярват в идеята, че всеки човек кове сам съдбата си и предизвиква късмета си. Но пък има личности, които смятат, че са си каръци по рождение. Разбира се, всеки от нас е преживял някаква форма на нещастие, но на какво се дължи това? Дали на наш избор, лоша карма или жестоката съдба?

Във всеки случай, независимо дали си го причиняваме сами или животът ни се подиграва, някои зодиакални знаци имат особен талант да привличат лошия късмет.

Има няколко зодии, на които не им трябва да чакат ретрограден Меркурий, за да се обърка всичко в живота им. Те често страдат от проблеми с комуникацията, от пропуснати възможности и др.

Ето и кои са тези зодии, които често нямат късмет:

Дева

Девата няма късмет, когато става въпрос за контролиране на ситуацията. Сигурно това ви звучи странно, като се има предвид, че Девите са маниаци на тема контрол. Но е възможно!

Планирайки всичко до най-малкия детайл и страхувайки се от най-малката промяна, Девата избягва или по-скоро не вижда много възможности за просперитет.

Тя просто се фокусира върху дребните неща, вместо да погледне голямата картина и така пропуска да се възползва от някои добри ситуации, които биха предложили положителна промяна в живота ѝ.

Скорпион

Удивително е как един знак може да бъде толкова нещастен и то толкова често. Животът на Скорпиона е хаотичен и сложен, но пък той може да го понесе. Те не са късметлии по природа, но никога не се отказват или предават. Напротив, след всяка трудност по пътя си, те сякаш стават по-могъщи и по-мъдри.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК