Хороскоп за 5 юли: Девите да не се мяркат пред шефа, Водолеите да редуцират контактите

Близнаците да се занимават с бъдещите си планове

05.07.2022 | 07:22 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 5 юли: Девите да не се мяркат пред шефа, Водолеите да редуцират контактите

Овен

За повечето дейности, към които се ориентирате, няма да разполагате с достатъчно информация и ще се наложи да работите "на тъмно". При подобни обстоятелства печелившата тактика е да се придържате към изискванията на закона.

Телец

Почти непрекъснато ще се натъквате на по-възрастни или по-опитни хора, които сякаш нарочно ще ви ангажират с мнението си. По-добре ги изслушайте, вместо да се изнервяте. Рано или късно ще можете да се възползвате от наученото.

Близнаци

Занимайте се още веднъж с бъдещите си планове. Структурирайте стратегията и тактиката, като се съобразите с наличните си ресурси. Стартирайки реализацията им, ще си спестите допълнителни усилия

Рак

Аналитичните ви способности и умение за концентрация са впечатляващи. Насочете вниманието си приоритетно към интелектуални задачи. Ще стигнете до правилните заключения и оттам до оптималните решения.

Лъв

Не пропускайте колективните професионални дискусии. Следете внимателно отношението на околните към спорните въпроси. Ще разполагате с благоприятен шанс да предложите собствени варианти и да разширите влиянието си.

Дева

За предпочитане е да не се мяркате пред погледа на шефа ви. Ако все пак се случи и се наложи да водите някакви разговори, заредете се с неоспорими аргументи, отговаряйте кратко и разбрано. Ще елиминирате възможността да ви манипулират с увъртания.

Везни

Избягвайте разговорите на идеологически, религиозни, спортни и други спорни теми. Дребни различия в концепциите ще създадат сериозни проблеми и дори може да се стигне до прекратяване на някои връзки с дългогодишни приятели.

Скорпион

Лесно ще се справите с практически задачи като ремонт, промяна на интериора, подреждане на библиотеката и гардероба. Заемете се именно с тях. Ще намерите отдавна съхранени предмети, които може и да сте забравили, но са със сантиментална стойност и ще ви зарадват.

Стрелец

Ще ви възложат нова задача, с чието изпълнение се налага да се захванете незабавно. Приемете го като предизвикателство и не го отлагайте. След като я довършите, ще разполагате с подходящи условия за наваксване на пропуснатото, при това без да бързате.

Козирог

На преден план ще излязат въпроси, свързани с обновяване на техниката и технологията, с която си служите. Направете избора колективно, след обстойно обсъждане с останалите участници от екипа, а не еднолично.

Водолей

Неспокойни сте, леко раздразнителни, емоционалното ви състояние ще е нестабилно. Редуцирайте контактите само до хора, с които имате взаимна търпимост, за да не се стигне до остри противоречия, пише Az-jenata.bg 

Риби

Шекспир наистина е казал, че целият свят е сцена, така че бъдете готови да се въплътите в различни роли. Може да не са непременно главни роли, важното е да ги изпълните убедително.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
блу Я
преди 1 година
Ха! Наистина имам промлеми с техниката от вчера :Д Браво, бе)) Сигнализирай за неуместен коментар