Няколко причини мъжът до нас да ни изостави

Има усещането, че може да загуби личната си свобода

01.07.2022 | 12:20 Редактор: Жаклина Иванова
Няколко причини мъжът до нас да ни изостави

Любовните взаимоотношения не са лесни. Дори и всичко да върви прекрасно или да имаме усещането, че е така, мъжът към когото изпитваме емоции може да избяга от нас, да си тръгне. Защо? Вижте няколко възможни причини той да го направи.

1. Нещата се развиват твърде бързо за него, и въпреки че си прекарва чудесно с вас, има усещането, че може да загуби личната си свобода.

2. Не му се е налагало досега да полага кой знае какви усилия в любовта, докато с вас осъзнава, че ще е различно. Има мъже, които не желаят да полагат усилия в любовните взаимоотношения, или полагат, но не колкото партньорката им.

3. Вие очаквате той да разреши всичките ви проблеми, да поема товара във връзката.

4. Той не получава това, от което се нуждае. Сериозната връзка е сериозен ангажимент, особено за мъж. За да инвестира във връзка, той трябва да види възвръщаемост на тази инвестиция, за да се почувства добре.

5. Той си пада играч. Понякога без да предполагаме, една връзка може да е обречена на провал, защото мъжете, които искат да бъдат в паралелни връзки, нямат нужда от сериозности.

6. Той ще си тръгне, ако вие винаги сте нацупена, намусена, виждате само черната страна на нещата.

7. Преминава през труден период. Въпреки че мъжете почти винаги изглеждат външно силни, лични негативни събития могат да повлияят на желанието им за връзка.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК