Хороскоп за 1 юли: Телците да се пазят от интриги, приятни изненади за Водолеите

Стрелците имат шанс да изпъкнат

01.07.2022 | 07:25 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 1 юли: Телците да се пазят от интриги, приятни изненади за Водолеите

В последния работен ден повечето зодии ще трябва да се доказват и да разчитат основно на собствените си знания и умения.

Овен

Ще успеете да разгърнете организаторския си талант, ако не върху целия екип, то най-малкото върху себе си. Не само ще разпределите правилно задачите, но и ще мотивирате участниците за изпълнението им.

Телец

Не участвайте в чужди спорове. Не само ще ви въвлекат в интрига, но и ще се опитат да ви обвинят в инициатива за създаването ѝ, а последствията ще са доста неприятни.

Близнаци

Звучи странно, но обиколните пътища ще се окажат по-ефективни от преките. Ако искате да реализирате някоя своя идея, не я съобщавайте директно. Направете си труда първо да проучите нагласите на околните, подхвърляйки темата и ако проявят интерес, минете към същинската част.

Рак

С повече от едно атрактивно предложение може да ви атакуват днес. Не се знае от коя житейска сфера ще е, но преди да отговорите, се опитайте да прецените критично всички „за“ и „против“, за да не попаднете в капана на собствената си доверчивост.

Лъв

Енергетиката и вдъхновението ви са еднакво силни и бихте могли да осъществите най-екстравагантните си планове. Преди обаче да започнете да „преобръщате планини“, преценете обективно силите си и не се престаравайте. Всичко е добре, когато е с мярка.

Дева

Няма да сгрешите, ако заложите на нестандартното си мислене. Въображението няма да ви подведе, ще успеете да прецените текущите проблеми от различни гледни точки и да предложите лесно решение на въпрос, с който околните от доста време не могат да се справят, пише az-jenata.bg.

Везни

Организирайте заниманията си така, че да можете да действате самостоятелно. Препоръките на околните така или иначе няма да са ви полезни, може само да ви изнервят, а ако се справите на „собствен ход“, ще се убедите в уменията си.

Скорпион

Не всичко ще се получава според очакванията ви и разминаването на желанията с действителността може да ви извади извън релси. Не си струва да се ядосвате, нито да разчитате на съдействие от околните. Спомнете си приказката за Неволята и ще измислите правилния начин.

Стрелец

Убедителни сте и всяващи респект. Ще можете да реализирате лидерските си умения, но което е по-важно, околните ще са съгласни да се придържат към препоръките ви. Заемете се с реализацията на предложенията си, които към момента не са получили одобрение.

Козирог

Поведението на околните може да се окаже доста изнервящо. Усетите ли, че се опитват да изпробват границите на търпението ви, не чакайте „чашата да прелее“ и да се стигне до остри разправии, а своевременно заявете мнението си.

Водолей

Изненадите ще са поне няколко и при това доста интересни. Може да променят отношението ви към дадена дейност, факт или човек. Ще ви отклоняват от основната ви работа, но за сметка на това ще ви заредят с нови впечатления.

Риби

Дали ще сте доволни от днешния ден или не, зависи изцяло от вас. Ако бързате и не отчитате важността на подробностите, със сигурност ще навредите на работата си, още преди да сте я започнали. В крайна сметка, вие пак може да не довършите докрай хрумването си и да се откажете от него, но защо пък да не опитате.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК