Според зодията: Какво да очакват дамите през юли?

Важно е да сме търпеливи, защото дори и да има напрежение в началото на месеца, то ще намалее

30.06.2022 | 11:37 Редактор: Жаклина Иванова
Според зодията: Какво да очакват дамите през юли?

Новият месец юли започва със сблъсък на Марс и Плутон, създавайки борби за власт, но и високо его. Ако изпитате вътрешен конфликт или попаднете в такъв, направете крачка назад и преоценете ситуацията, вместо да подхранвате токсичността и кавгите.

Меркурий и Сатурн носят повече яснота след 2 юли. Важно е да сме търпеливи, защото дори и да има напрежение в началото на юли, то ще намалее.

Жената Овен

Дами, през юли слушайте тялото си и следвайте сърцето си. Новият месец ви предоставя възможност да откриете неизползвани ресурси, особено когато става въпрос за вашето вродено любопитство и цялостно чувство за сигурност.

Разбира се, в началото може да се почувствате малко напрегнати, така че е важно да намерите изход за освобождаване на стреса и натрупаната отрицателна енергия. Знайте, че вие се намирате в период на трансформация. Направете себе си приоритет и следвайте целите си, през юли ще можете да направите поне един голям ход в живота си

Жената Телец

Звездната карта разкрива, че през новия месец ще успеете да трансформирате възгледите си и да разширите чувството си за осъзнаване. Въпреки това, ако нещата изглеждат сякаш са в застой в началото на месеца, не се обезкуражавайте. Бурната квадратура на Марс към ретроградния Плутон ще хвърли светлина върху всичко в живота ни и това как гледаме на него.

Помислете върху това дали наистина вярвате, че чувствате, че живеете пълноценно? Има ли нещо, което бихте искали да опитате, но не сте склонни да поемате необходимия риск? Следвайте интуицията си и не се страхувайте да се отдадете на щастието си. Емоционалната уязвимост е вашата суперсила този юли. При нужда от съвет се допитайте до близки хора, които ви подкрепят.

Жената Близнаци

Вашите визии за бъдещето са отражение на вашето чувство за сигурност, скъпи дами. Така че, ако имате усещането, че събитията в живота ви се променят, това е само защото сте в разгара на значителна трансформация. Ще постигнете напредък в това да изразявате своите емоции и желания. Месецът ви предоставя възможност за създаването на нови и ценни връзки, които могат да се превърнат в добро приятелство.

Някои от вас ще се вдъхновят да изследват други професионални пътища и хоризонти. Поемате водещата роля в социалния си живот и това е еднакво удовлетворяващо, както и вдъхновяващо. И въпреки че може да има някои промени по отношение на вашите дългосрочни цели, продължавайте уверено напред.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК