Хороскоп за 30 юни: Скорпионите ще получат приход, Лъвовете разширяват сферата си на влияние

Везните ги очакват интензивни делови контакти

30.06.2022 | 07:37 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 30 юни: Скорпионите ще получат приход, Лъвовете разширяват сферата си на влияние

Денят носи изненади, но и успехи.

Овен

Изненадващо дори за самите вас ще успеете да се справите с изключително трудна ситуация, която от доста време ви безпокои. Не бързайте да споделяте емоциите си. Поразмишлявайте за случилото се, заключенията ще са полезни.

Телец

Ненадейно ще ви помолят да приложите своя идея, която без убедителни причини е била отхвърлена. Преди да се съгласите, уточнете сътрудниците и финансовия еквивалент.

Близнаци

Без спънки ще уредите всички въпроси, свързани с документи или изискващи участието на официални институции. Ще установите от личен опит какво означава навсякъде да срещате "отворени врати".

Рак

Резултатите зависят изцяло от степента на решителност, желанието да проявите инициатива и да поемете отговорност. Ориентирайте се към най-смелите си идеи. Ще получите подкрепа точно оттам, откъдето най-малко очаквате.

Лъв

Във връзка с участие в публична инициатива ще разширите сферата си на влияние. Наблюдавайте внимателно новите си познати. Ще установите, че с част от тях ви свързват доста общи теми, пише az-jenata.bg

Дева

Ударението ще падне върху уреждане на юридически въпроси, такива които се отнасят до обучение и образование или пък до контакти със специалисти от тези сфери. Общата ви дейност ще е изгодна и за двете страни.

Везни

Деловите контакти ще са интензивни. Много е вероятно да намерите спонсори или съучастници за реализация на свое хрумване, свързано с някакво развлечение.

Скорпион

Ще получите отдавна очакван приход от инвестиция или пък заплащане за участие в съвместен проект. И в двата случая ще ви зарадва не толкова приходът сам по себе си, колкото фактът, че усилията ви са били възнаградени.

Стрелец

Необходимостта да предприемете кратко, но за сметка на това задгранично пътуване ще ви ентусиазира и въодушеви. Ще премине безпроблемно и наситено с положителни преживявания, включително осъществяване на ново полезно делово запознанство.

Козирог

Заниманията ви основно ще са свързани с подобряване и усъвършенстване на средата, в която се намирате. Ще можете да разгърнете творческите си виждания в съчетание с прагматизма и да постигнете впечатляващ ефект с минимални разходи.

Водолей

Концентрацията няма да е най-силната ви страна за разлика от въображението и интуицията, които ще ви подскажат как да се измъкнете от неудобни ситуации. Ако се налага да попълвате важни документи, проверявайте ги няколко пъти или използвайте услугите на някой по-квалифициран от вас.

Риби

Посещение или съобщение на приятел отдалече може да обърка леко плановете ви, но със сигурност ще ви зарадва. Част от заниманията ще останат недовършени за сметка на развлечения, които предпочитате и отдавна искате да си позволите.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Питка
преди 1 година
Много завоалирана работа е тоя хороскоп. Сигнализирай за неуместен коментар