Принц Уилям иска модерна монархия, готов да се откаже от някои методи

На представителите на кралското семейство е забранено да говорят по определени теми

25.06.2022 | 19:40 Редактор: Искра Ангелова
Принц Уилям иска модерна монархия, готов да се откаже от някои методи

Кейт Мидълтън и принц Уилям са изправени пред критики след турнето си на Карибите. Сега двойката възнамерява да води работата си като кралски представители по различен начин и да изостави старомодните методи.

Експертите са уверени, че когато херцогът и херцогинята на Кеймбридж се качат на трона, монархията ще бъде изправена пред големи промени, предава OK Magazine.

Според кралския биограф Робърт Лейси, наследникът ще трябва да се отклони от обичайните правила. Внукът на Елизабет II планира да модернизира монархията. На първо място, промените ще засегнат кралския подход "никога не се оплаквай, никога не обяснявай".

Според Лейси херцогът на Кеймбридж ще се откаже от тази стратегия. "На представителите на кралското семейство е забранено да говорят по определени теми. Принц Уилям обаче вярва, че монархията трябва да изрази своята гледна точка и да говори по чувствителни въпроси", каза кралският експерт.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 1 година
На мен ми се струва, че да не влизаш в обяснителен режим е по-добрия вариант като цяло. Сигнализирай за неуместен коментар