Все така влюбени: Меси и Антонела продължават да пишат любовната си приказва

Двамата са родители на 3 деца

23.06.2022 | 21:16 Редактор: Искра Ангелова
Все така влюбени: Меси и Антонела продължават да пишат любовната си приказва

Лионел Меси и съпругата му Антонела Рокуцо показаха, че са все така влюбени и щастливи, въпреки че са заедно от над две декади. В момента известното аржентинско семейство е на почивка с яхта във водите около остров Ибиса и е в компанията на футболиста Сеск Фабрегас и съпругата му Даниела Семаан.

34-годишният футболист на ПСЖ Лео Меси и половинката му видимо се наслаждават на ваканцията си, демонстрирайки своите атлетични тела. Ако за Лионел като професионален атлет е нещо нормално да има тонизирана физика, то Антонела буди завист със стройното си тяло, предвид факта, че е родила трима сина на Меси.

messi1

Рокуцо може да се похвали с умопомрачителна фигура и невероятен тен, които беше подчертала в светлозелен бански от две части. Брюнетката и съпругът ѝ – футболна звезда вече няколко години поред избират Ибиса за своя лятна дестинация, като миналата година Меси и семейството му бяха в компанията на бившия му съотборник от "Барселона" Луис Суарес и неговото семейство.

Меси и Антонела са родители на 9-годишния Тиаго, 6-годишния Матео и 4-годишния Чиро.

messi2

Лео и Антонела се запознават още като деца, когато той е на 9, а тя - на 8 години. Тя е братовчедка на негов приятел от родния му град Росарио. Меси се влюбва в чаровното момиче още като дете и ѝ обещава, че някой ден двамата ще станат гаджета. Това се случва, когато тя е на 17, а той на 18 години. Връзката им се задълбочава обаче цели четири години по-късно, тъй като тя живее и учи в Аржентина, а той играе футбол в Европа още от тийнейджър (и по-конкретно в "Барселона").

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК