Хороскоп за 28 май: Овни, не давайте пари назаем, Везни, експериментирайте смело

Деви, съобразете плановете си с обстоятелствата, в които се намирате

28.05.2022 | 08:35 Редактор: Жаклина Иванова
Хороскоп за 28 май: Овни, не давайте пари назаем, Везни, експериментирайте смело

Очаква ни динамичен ден. За какво да внимава всяка зодия, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не взимайте и не давайте пари назаем. Изобщо, ако е възможно, не се занимавайте с уреждане на финансови операции, особено пък с партньори, които познавате отскоро. Ще се окажете губещата страна.

Телец

Венера навлиза във вашия знак, където е в позицията на управител. Човек, който не ви е особено приятен, ще се опита да ви разкрие чувствата си.

Близнаци

Емоциите ще са наситени и разнообразни. Ще стимулират творческия ви потенциал. Каквото и да направите, подтикнати от вдъхновението си, ще е впечатляващо. Действайте с размах.

Рак

Съхранявайте надлежно ценностите и документите си. Проверявайте старателно касовите бележки преди да заплатите за закупените стоки.

Лъв

Настроението ви ще е нестабилно, а поведението - нелогично. Почти непрекъснато ще преминавате от едната крайност в другата. От раздразнителност и недоволство, до бурна радост и спонтанно веселие, пише az-jenata.bg.

Дева

Съобразете плановете си с обстоятелствата, в които се намирате. Няма да сте в позиция да им влияете, така че ще сте по-ефективни, ако "плувате по течението".

Везни

Събитията ще са непредсказуеми, но колкото и парадоксално да звучи, ще направите всичко, което сте си наумили. Експериментирайте, действайте с нестандартни методи.

Скорпион

Ще се наложи да развихрите максимално лидерските и организаторските си способности. Задачите ще са повече от обикновено, а останалите участници в изпълнението им ще се движат по схемата "свободен електрон".

Стрелец

Предстоят новости и изненади. Случайно получена информация ще промени мнението ви по конкретен въпрос. Не бързайте да го обсъждате.

Козирог

Каквото и да се случи, опитайте се първо да осъзнаете причините. Събитията ще са разнородни и трудни за класификация.

Водолей

Случките ще са лишени от логика, така че за предпочитане е да следвате интуицията си. Може да не ви ориентира в най-правилната посока, но със сигурност ще ви предпази от фатални грешки.

Риби

Отношенията с близките ви ще са напрегнати. Не се намесвайте в заниманията им и не позволявайте да навлизат в територията ви.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК