Хороскоп за 24 май: Девите ще разрешат имотен въпрос, Скорпионите да са внимателни

Очаква ни интересен ден

24.05.2022 | 08:52 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 24 май: Девите ще разрешат имотен въпрос, Скорпионите да са внимателни

Очаква ни интересен ден. Днес не бива да подписваме договори и да даваме пари назаем. Повече за вашата зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева.

Овен

Среща със стар приятел ще се окаже решаваща за справянето с проблем, с който отдавна „се борите“. Помощта, която ще получите ще е по-скоро под формата на идея, отколкото на пряка намеса, но ще е точна и навременна.

Телец

Контактите ще са интригуващи. Запознанството с нови хора ще ви въодушеви и ентусиазира, ще се отрази на тонуса и въображението ви, но за съжаление, тези връзки ще се окажат неустойчиви и нетрайни.

Близнаци

В случай, че непредвидено се наложи да тръгнете на път по лични или служебни причини, не го отлагайте. Не само ще успеете да свършите набелязаните задачи, но и ще получите ценна информация, улесняваща работата ви.

Рак

Оценката ви за фактите и събитията ще е не само реална, но и достатъчно прагматична, за да можете да се възползвате от тях. Ще успеете да стабилизирате позициите си и да убедите партньорите или колегите в целесъобразността на предложенията, които им представяте.

Лъв

Мисълта ви е бърза, ясна и аналитична. Участвайте в обсъждането на всички спорни въпроси. Благодарение на навременната ви намеса - ще се намерят компромисни варианти, устройващи всички страни.

Дева

На преден план ще излезе решаването на финансов или имотен въпрос. Не е подходящо да уреждате търговски сделки, но ще постигнете добри резултати, ако се заемете с издирването на предварителна информация, съобщава az-jenata.bg.

Везни

Някои действия и реакции на околните може да предизвикат възмущението ви. Преди да отправите критични забележки, се опитайте да оцените реално собственото си място в общата картина. Възможно е да не си давате сметка за някои факти и заключенията ви да са непълни.

Скорпион

Преценявайте внимателно обещанията, които давате, особено ако по някакъв начин ще засегнат финансовото ви състояние. Не е желателно да подписвате документи за кредити и заеми и да правите парични услуги дори на много близки хора. Ще навредят на отношенията ви.

Стрелец

Не е желателно да купувате скъпи вещи за дълготрайна употреба. Може да се окажат некачествени и да си създадете куп неприятности с рекламацията им. Проявете търпение, изчакайте, съвсем скоро ще намерите същите продукти на много по-изгодни цени.

Козирог

Пазете вещите и документите и се отнасяйте към собствеността си с грижата на добър стопанин. Избягвайте местата, където има струпване на много хора, а ако се наложи да присъствате на такива, бъдете предпазливи. Може да станете жертва на кражба или посегателство.

Водолей

Изненадващите преживявания най-вероятно ще са свързани с любовните и романтичните ви отношения. Не е изключено някой, с когото сте в голяма възрастова разлика, да ви признае за нежните си чувства. Опитайте се да запазите спокойствие.

Риби

На публично мероприятие с нови партньори е почти сигурно, че ще срещнете стари познати. Ще разполагате с удобни условия за възобновяване на отношенията. Проявете активност, ще ги предразположите и ще си осигурите подкрепата им в последващите дискусии.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК