Хороскоп за 23 май: Меркурий навлиза в Телец, Раците се захващат с амбициозни задачи

Близнаците трябва да се въздържат от импулсивни покупки

23.05.2022 | 07:31 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 23 май: Меркурий навлиза в Телец, Раците се захващат с амбициозни задачи

В първия ден на новата седмица ще бъде важно да внимаваме в комуникацията и с парите.

Овен

Нищо не би ви затруднило, освен разговори, насочени към изясняване на лични отношения. Ако се окаже, че те все пак са неизбежни, отстъпете инициативата на отсрещната страна.

Телец

Меркурий отново навлиза във вашия знак. Подредете пространството около себе си и се освободете от ненужните вещи. Веднъж променяйки обстановката, макар и с дребни детайли, ще почувствате облекчение.

Близнаци

Въздържайте се от импулсивни покупки. Съобразявайте разходите си с предварително определения лимит. Всяка излишно похарчена стотинка днес рано или късно ще ви вкара в сериозни затруднения.

Рак

Прегледайте целите си и се заемете с осъществяването на най-амбициозните. Ще се справите успешно и ще направите крачка напред в професионалното си развитие.

Лъв

Наблюдавайте обстановката около себе си и адаптирайте заниманията си към нея. Ще установите кой би могъл да ви помогне да осъществите намеренията си. Помислете предварително как да се реванширате.

Дева

Участието ви в различни публични инициативи ще се окаже полезно, особено ако по някакъв начин е свързано с професионалните ви позиции. Повече слушайте и наблюдавайте, не бързайте да изразявате мнението си. От получената информация то малко или много ще се промени.

Везни

Ще попаднете на публикувани данни или съдебна практика, която ще ви подскаже оригинално решение на юридически въпрос, който от доста време ви безпокои. Ако се налага да започнете нови преговори по уреждането му, не се колебайте да го направите.

Скорпион

Преговорите с деловите партньори ще се получават леко и без разногласия. Преди да ги стартирате, уточнете фактите подробно и намерете най-актуалната свързана с темата информация, за да сте подготвени за всякакви изненади.

Стрелец

Отделете част от времето за попълване на липсващите ви знания. Опитайте се да обсъдите сложните казуси с по-опитни колеги, на които можете да разчитате. Потърсете краткотрайни форми на обучение, в които бихте могли да се включите и да подобрите квалификацията си.

Козирог

Непредвидено участие в професионална дискусия ще ви помогне да намерите съмишленици, а може би и спонсори за осъществяване на представените от вас проекти. Може да не са най-доброто, на което сте се надявали, но в никакъв случай не се отказвайте от предложената помощ.

Водолей

Ако условията по личните ви договори не са осъществени изцяло, то сега е моментът, в който трябва да напомните да партньорите си, че имат задължения към вас. Не само ще ги изпълнят, но и ще ви се реваншират за причиненото неудобство.

Риби

Лесно ще получите одобрение, разрешение, документи, изискващи намесата на държавната администрация. Ако сте подавали искане за каквото и да било и са ви отговорили с отказ, опитайте пак. Резултатът ще е положителен.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК