Джорджина: Отнемаше ми половин час, за да намеря хола в къщата на Роналдо

"Отивах на работа с автобуса и се прибирах с Бугати", сподели тя

27.01.2022 | 11:13 Редактор: Искра Ангелова
Джорджина: Отнемаше ми половин час, за да намеря хола в къщата на Роналдо

Кристиано Роналдо е един от най-желаните мъже на планетата. 37-годишният футболист на "Манчестър Юнайтед" е най-следваният човек в социалната мрежа Instagram, като е успял да привлече 395 милиона фенове, като успява да задмине дори Кайли Дженър. Освен за успехите му на игрището, последователите искат да знаят и повече за личния му живот и семейството му.

Дълго време Кристиано беше във връзка с Ирина Шейк, но двамата се разделят през 2015 година. Според слуховете, майката на футболиста не е харесвала руския модел и не е искала синът ѝ да създава семейство с нея. Официалните твърдения за раздялата са натоварените графици и на двамата, както и фактът, че любовта им се изпарила.

Малко по-късно Роналдо започва връзка с Джорджина Родригес, като любовната им история е достойна за приказка. Двамата се срещат в магазин на Gucci, където дамата работи като консултант. Кристиано си я харесва и започва да я ухажва, като най-накрая печели сърцето ѝ. Така започва и техният семеен живот, който до момента е изпълнен с едно общо дете и близнаци напът.

Сега Джорджина ще предложи малко повече детайли около връзката си с футболиста, като ще пусне в платформата Netflix своя документален филм "Аз съм Джорджина". Премиерата му ще съвпадне с 28-ия ѝ рожден ден, който е на 27 януари. В него Родригес разказва за това как Кристиано е идвал да я взима от работа с една от скъпите си коли, които държи в гаража. Тя дори признава, че се е губила на няколко пъти в голямото му имение в първите седмици на връзката им.

"Отивах на работа с автобуса и се прибирах с Бугати", казва Джорджина, цитирана от The Sun. Допълва, че в миналото е продавала скъпи дрехи, а сега ги носи на червения килим, сдобила се с милиони последователи в социалните мрежи и е годеница на най-следвания мъж на планетата.

Оказва се обаче, че да излизаш с Кристиано не е никак лесна задача. Родригес с усмивка споделя, че на няколко пъти се е губила в голямото имение на спортиста, докато научи къде е кухнята. По това време Роналдо играе за "Реал" (Мадрид) и двамата живеят в Испания в имение за почти 5 милиона паунда.

"Понякога ми отнемаше половин час, за да се върна в хола, защото не знаех накъде да тръгна. Беше толкова голямо. До този момент бях свикнала да живея в малки апартаменти. Чак след половин година разбрах къде се намира всичко", признава Родригес.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК