Какво да очаква всяка зодия в периода на Марс в Козирог? 

Позитивен период, в който животът ви може да се подобри

25.01.2022 | 23:50 Редактор: Ваня Кузманова
Какво да очаква всяка зодия в периода на Марс в Козирог? 

Марс влезе в знака на Козирог на 24-и януари и ще остане там до 6-и март. Това ще е позитивен период, в който животът ви може да се подобри към по-добро, ако го пожелаете и сте отворени към това. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Your Tango".

Овен

Много хубав период за Овните, които сега ще могат да разрешат семейни проблеми и проблеми в дома. Тези зодии са огнени, страстни и импулсивни, но имат и практична страна, и така намират баланс. Ще определят правила, които лесно се следват. Семейството им се нуждае от лидер и от структура - тези зодии са лидери по природа и сега ще водят близките, но с любов и грижа.

Телец

Ще се вгледат дълбоко в професионалните избори, които са направили и ще ги анализират. Напоследък чувстват, че не вършат достатъчно, що се отнася до кариерата и професионалния път. Искат да са по-дейни, сами да създават път за себе си, а не да зависят от други хора и фактори, да отговарят на очаквания. Така може да поемат на ново пътешествие. Да слушат сърцето и инстинкта си - нека си повярват и поемат по нов, непознат път, ако това желаят.

Близнаци

Те винаги са вярвали, че всеки заслужава втори шанс, но никога не са го давали на самите себе си. Марс в Козирог ги вдъхновява отново да се заемат с нещо, което са изоставили или пак да се пробват в определена сфера. Да си възвърнат тази страст ще им въздейства благоприятно, така ще са положително настроени и ще имат късмет. Нека не се съмняват в себе си и да бъдат гъвкави, каквито по принцип са.

Рак

Периодът ще им позволи да оставят настрана конфликтите и да се концентрират върху това, което е най-важно за тях. Твърде дълго време стояха на едно място и понасяха много. Станаха студени и несломими, но така изпускат истинския живот около себе си и не се радват. Сега отново стават по-топли и се наслаждават на живота.

Лъв

Марс в Козирог изисква Лъвовете да станат по-сериозни за определени неща, но в същото време позволява на игривата им страна да цъфти. Ще искат да си създадат по-добри навици и организация, да балансират някои неща, да се подложат под духовна дисциплина. Ще осъзнаят, че нещата им се получават по-добре, когато са предварително планирани. Да оставят спонтанността, сега е време да изпълняват задълженията си, да създават изкуство и да спят добре.

Повече по темата четете в Teenproblem.net 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
МИЛЕНИУМ
преди 2 години