Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 24 до 30 януари?

Любовните блокажи ще се разсеят

22.01.2022 | 10:17 Редактор: Здравко Черкезов
Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 24 до 30 януари?

Огненият Марс навлиза в знака на Козирог. Това означава, че ще си задаваме въпроса какво ни предлагат в любовта, преди да решим да направим този човек приоритет. Меркурий, който в момента е ретрограден, също влиза в Козирог и ще бъде в точен съвпад с Плутон. Това носи повече споделяне на интимни тайни, романтични желания. Досегашните блокажи в любовта са напът да се разсеят. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В последните дни на януари Овенът ще си напомни, че не заслужава да бъде във връзка с човек, който не е достоен за него. Венера в Козирог може да ви заблуди за кратко да се срещате с някого, който не ви оценява както заслужавате. Овни, вие сте независими, самодостатъчни, амбициозни и можете да постигнете пълен успех, дори в любовта. Заслужавате партньор, който напълно ви подкрепя, а не такъв, който се опитва да ви принизи до нивото си.

Телец

На 19 декември Венера стана ретроградна и вероятно от тогава много представители на зодията преоценяват любовния си живот. Най-голямото осъзнаване е, че вие сте този, който се ограничава заради погрешни вярвания за това как трябва да изглеждат любовта и романтиката. Сега настъпва период на обновяване. Някои от вас ще могат да затвърдят любовните си връзки, да се сближат повече с любимия човек. Необвързаните да гледат смело и позитивно напред, любовта няма да ги подмине.

Четете повече по темата в Az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК