Брат и сестра се откриха случайно чрез покупка от eBay

Мъжът обяснил, че не познавал баща си и никога не го е виждал

16.01.2022 | 23:15 Редактор: Жаклина Иванова
Брат и сестра се откриха случайно чрез покупка от eBay

В шотландската столица Единбург брат и сестра се откриха чрез покупка от eBay, съобщи Edinburgh Live.

37-годишният Рос Колхън решил да заложи в eBay на футболния мач между шотландския "Хартс" и "Ливърпул". Щом платил, той неочаквано получил възстановяване на сумата и съобщение от служителя на заложната къща, който се оказал баща му. Колхън обяснил, че не познавал баща си и никога не го е виждал.

Мъжете започнали да общуват и скоро ирландецът разбрал, че има 31-годишна сестра Ерин. Колхън веднага поискал да се запознае със семейството на баща си, но трябвало да изчака отпадането на Ковид ограниченията.

В началото на годината братът и сестрата се срещнали лично. Оказало се, че имат много общо, например образованието им е в сферата на изкуството. В близко бъдеще Колхън планира да се срещне с останалите роднини на баща си.

По-рано беше съобщено, че в САЩ сестри, които не знаели за съществуването си, защото били разделени в детството, са открити благодарение на ДНК тест и се срещнали. Заради пандемията с Ковид-19 те общували само по телефона, но през декември 2021 г. най-накрая успели да се срещнат лично, предаде БГНЕС.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК