Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 17 до 23 януари?

Динамични ще са следващите дни

15.01.2022 | 15:07 Редактор: Жаклина Иванова
Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 17 до 23 януари?

Динамични ще са следващите дни, особено за любовта. Очаква ни пълнолуние в знака на Рак. Ще търсим повече уют във връзката си, задълбочаване на взаимоотношенията с любимия човек. Но ретроградният Меркурий и Уран ще допринесат за повишаване на нашата емоционалност. Ако сте родени под знака на зодиите Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, това вероятно наистина ще разтърси любовния ви живот.

Овен

Овни, седмицата за вас ще бъде доста динамична и някои събития може да ви "събудят" и да ви накарат да се запитате дали сте в съответствие със собствената си стойност, когато става въпрос за любовта в живота ви. Уран ще ви даде нужната енергия и хъс да направите необходимите промени, за да се освободите от всякакви погрешни модели на поведение и навици, които ви пречат да бъдете напълно щастливи в любовен план. Бъдете реалисти, не е въпрос на крайности. Ако сте неудовлетворени от нещо, то има причина и тя е разрешима.

Телец

Големи любовни промени може да очакват родените под знака на зодия Телец. Уран ще бъде директен във вашия знак, а това ще ви накара да се противопоставите на всичко, което вече не работи във ваша полза. Някои Телци ще преоткрият себе си физически, професионално, емоционално и духовно. Всичко това ще ви направи много по-привлекателни, затова не се учудвайте на вниманието към вас. Обвързаните ще имат много изкушения, на които да се отдадат с любимия човек.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК