Брад Пит и Люис Хамилтън правят филм за Формула 1

57-годишният американец ще се подвизава в главната роля

05.12.2021 | 22:33 Редактор: Здравко Черкезов
Брад Пит и Люис Хамилтън правят филм за Формула 1

Брад Пит и Люис Хамилтън работят по нов филм за Формула 1, който е обект на наддаване между Paramount, MGM, Sony, Universal, Netflix, Apple, Amazon и Disney.

57-годишният актьор и 36-годишният пилот от Формула 1 са обединили усилията си за създаването на нов филмов блокбастър, в който главната роля ще бъде поверена на Брад Пит. Режисурата ще бъде поверена на Джоузеф Косински, известен с хита "Топ Гън: Маверик".

Продуцентът Джери Брукхаймер също се е включил в проекта, който е обект на наддаване между Paramount, MGM, Sony, Universal, Netflix, Apple, Amazon и Disney, съобщи The Hollywood Reporter.

Междувременно по-рано стана ясно, че хубавият външен вид на Брад му е коствал ролята в комедийния филм на ужасите от 1988 г. "Елвира": Господарка на мрака", припомня БГНЕС.

Касандра Питърсън - която играеше Елвира - разказа пред Entertainment Tonight: "Той се яви на прослушване и аз бях един от хората, които участваха в кастинга, и решихме, че той е толкова дяволски сладък, че ако беше получил ролята, нямаше как да харесам гаджето си. Това е единственото нещо, което си спомням... Той беше толкова сладък. Искам да кажа, че по това време Брад беше момче на около 20 години".

Снимка: Bloomberg L.P.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК