Ето с тези мъже не трябва да излизаме никога

Най-погрешното, което можете да направите, е да се опитвате да ги промените

02.12.2021 | 20:44 Редактор: Жаклина Иванова
Ето с тези мъже не трябва да излизаме никога

Ако връзката ви не върви, вероятността да сте се обвързали с тип мъж, с когото не е трябвало да губите времето си, е голяма. Има много различни причини, поради които мъжете изпитват трудности в обвързването. Колкото по-рано осъзнаете с какъв тип мъж се срещате, толкова по-лесно ще ви е да откриете щастието в любовта. Има някои типове мъже, които никога не успяват да се преборят с вътрешните си демони, подтикващи ги да се затрудняват да установят здравословна връзка.

Най-погрешното, което можете да направите, е да се опитвате да ги промените. Може да ви се иска да им помогнете да преодолеят демоните си, да се справят със страховете си или да се научат да отдават сърцето си безусловно. Грешите, ако смятате, че някой освен тях самите е в състояние да ги промени. Няма нищо по-лошо от загубата на време с грешния човек. Това ще ви попречи именно да срещнете точния партньор, с когото да сте щастливи в любовта.

Кои са типовете мъже, с които вероятността да имате щастлива връзка са малко, и с които е добре изобщо да нямате връзка?

Маминото синче

Ако се надявате, че ще изкорените привързаността на партньора си към майка му, която дълго и старателно е работила, за да го държи под крилото си във всеки смисъл, много се лъжете. Мамините синчета си остават такива за цял живот.

С такъв мъж е трудно да се обвържете пълноценно, защото майка му винаги ще бъде някъде там около вас и ще се намесва във връзката ви дори от разстояние. Нейното влияние ще оказва натиск върху връзката ви. Вие винаги ще сте на второ място. Мамините синчета често имат проблеми с обвързването, защото идеята за перфектната жена до тях минава преди всичко през идеализираната представа за майка им.

Неангажиращият се мъж

Някои мъже изпитват ужас, когато връзката започне да се развива в по-сериозна посока. Ако някой мъж каже на глас, че не иска да се обвързва, повярвайте му. Не се опитвайте да го промените и не се надявайте, че току-така ще си промени мнението заради прекрасната ви личност и огромната си любов към вас. Дори такъв тип мъж да е влюбен във вас, той винаги ще изпитва трудност да ви отдаде изцяло сърцето си, да ви отдели цялото време на света или да е винаги до вас, когато ви е нужен.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК