Ето кои цветове ще ни донесат щастие през следващата година

Доминиращият елемент за 2022 г. ще бъде металът, представен от бяло, лилаво, златно или сребристо

26.11.2021 | 06:30 Редактор: Теодора Патронова
Ето кои цветове ще ни донесат щастие през следващата година

С настъпването на всяка нова година обръщаме внимание на това кои цветове каква енергия ще ни донесат, как да ги използваме, за да извлечем само ползите от тях. Доминиращият щастлив елемент за 2022 г. ще бъде металът, представен от бяло, лилаво, златно или сребристо, а вторичният елемент за щастие ще е огънят, представен от оранжевите, червените и кафявите нюанси.

Синьо и черно за богатство

Според китайската култура, тези два цвята символизират течаща вода, която винаги носи добър потенциал за богатство. Освен това, елементът вода ще бъде елементът на новата 2022 година. Ето защо черното и синьото могат да бъдат нашите късметлийски багри за привличане на повече пари.

Това, което трябва да знаем за 2022 година е, че късметът ни с парите ще се прояви повече в пряка форма, в резултат на правене на бизнес, по-добра заплата, бонуси, отколкото като печалби от лотария.

Червено за ресурси и подкрепа

Червеният цвят е цветът на Марс, с който също както с останалите цветове, не бива да прекаляваме както в облеклото, така и в интериора. Червеното носи огнена енергия, която може да действа разрушително, затова е добре да сме умерени с него.

Успеем ли да го направим, ще се радваме на подкрепа от Вселената, ресурси, от които можем да печелим по-добре, да развиваме себе си и да сбъдваме мечтите си.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Банко Пиронков, Фън
преди 2 години
Цветовете във Фън Шуй не са обвързани по никакъв начин с китайския календар. Сигнализирай за неуместен коментар