Гуинет Полтроу дава секссъветите на децата си

Актрисата сподели, че насърчава своите наследници да "стоят близо до собствената си истина"

25.10.2021 | 06:30 Редактор: Искра Ангелова
Гуинет Полтроу дава секссъветите на децата си

Гуинет Полтроу разкри какви секссъвети дава на своите две деца, които са в тийнейджърска възраст. Актрисата сподели, че насърчава своите наследници да "стоят близо до собствената си истина".

Гуинет, която е основателка на лайфстайл компанията Goop, има 17-годишна дъщеря Епъл и 15-годишен син Моузес, които са от брака ѝ с нейния екссъпруг – британският музикант Крис Мартин.

49-годишната Полтроу сподели пред Entertainment Tonight как точно говори с децата си по темата "секс". "Опитвам се винаги да бъда неутрална по темата. Мисля, че хората от моето поколение имахме много информация относно секса, която ни накара да се чувстваме по-скоро зле."

Гуинет в момента популяризира своя нов документален сериал по Netflix Sex, Love & Goop, чиято премиера е на 21 октомври.

Шоуто проследява пет двойки от реалния живот, които работят, за да увеличат сексуалното си удоволствие и да развият по-дълбока интимност. В сериала Гуинет обсъжда и собствения си сексуален живот.

Гуинет споделя, че винаги е готова да отговори на въпросите на децата си относно секса и интимността, но все пак смята, че те вероятно се доверяват повече на своите приятели.

"Опитвам се просто да бъда любопитна. Тийнейджърите, по принцип, никога не искат да говорят с родителите си за секс. За щастие моите деца получиха в прогимназията много задълбочено сексуално образование, така че училището имаше грижата да им обясни за "птичките и пчеличките".

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК