При спазване на всички мерки Софийска филхармония с концерт за феновете на Джеймс Бонд

Осигурен е и мобилен пункт за тестване

24.10.2021 | 19:10 Редактор: Искра Ангелова

При стриктно спазване на всички изисквания срещу разпространението на Ковид-19 тази вечер Софийската филхармония представя концерт за почитателите на киното и музиката във филмите на Джеймс Бонд. Осигурен е и мобилен пункт за тестване.

След дълго очакване - Джеймс Бонд се завърна на голям екран с 25-ия филм от поредицата за Агент 007 – "Смъртта може да почака". Това е и вдъхновението за концерт с музиката от забележителната поредица.

"Тази година, този концерт е във фокуса в памет на сър Шон Конъри и избрахме едни от най-известните песни на филми, в които той участва. Противно на очакването, че фокусът ще бъде новият филм - ще оставим песента от него като една нова изненада за следващите концерти", сподели Рут Колева.

Тя сподели, че тази година имат и нов вокалист.

"Вярваме, че е много важно да представяме млади таланти и да им дадем шанс да усетят магията на голяма сцена, и да се докоснат до Софийската филхармония. Тази изпълнителка е на 18 години и се казва Виян. Има наистина невероятно красив глас", допълни изпълнителката.

Рут Колева сподели, че пандемията се е отразила позитивно на творчеството на целия екип, с който работят не за първи път по музиката от филмите на Джеймс Бонд.

"Тези две години, откакто има пандемия, бяха много трудни, като култура, музика. Целият сектор преживя една такава криза. Това, което искаме, е да споделим много позитивна емоция и любов", категорична е тя.

Вижте повече в репортажа на Тереза Кънчева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК