Заложете на марката Gree

Компанията е разработила 13 технологични иновации, а патентите ѝ са над 30 000

27.09.2021 | 16:37 Редактор: Жаклина Иванова
Заложете на марката Gree

Китайският производител на климатици Gree има над 30-годишна история. За това време се превръща във водеща марка в Китай и в един от най-популярните производители на климатични системи в световен план.

Компанията е разработила 13 технологични иновации, а патентите ѝ са над 30 хил. В своите изследователски лаборатории, разположени по целия свят, Gree постоянно търси нови технологични решения за усъвършенстване на продуктите си.

Тези, които разполагат с ограничен бюджет, но търсят качествен и надежден уред за отопление и охлаждане, се доверяват на климатиците Gree.

Сред най-сериозните приоритети на компанията е грижата за опазване на околната среда. Затова всички климатици са проектирани според актуалните стандарти за енергийна ефективност - едно от многото предимства, благодарение на които Gree се е превърнала в мултинационална компания, произвеждаща над 65 млн. климатика годишно.

На какво дължи популярността си Gree?

Макар че много хора все още се отнасят с известна доза скептицизъм към китайските климатици, с високото си качество и ефективна работа климатиците Gree се налагат сред останалите китайски производители.

Своята популярност те постигат най-вече заради:

  • Високо качество на продуктите

Тъй като Gree притежава собствени заводи, този затворен цикъл на производство позволява контрол над качеството на продукцията. От това зависи по-нататъшната ефективност и дълготрайност на компресора и други компоненти.

  • Голямо разнообразие от характеристики

Различни дизайни, множеството полезни функции, богата гама от размери и мощност – всеки един модел климатици Gree от сериите на марката предлага собствени характеристики, намиращи свои почитатели.

Така например двойно инверторният компресор на климатиците от серията Standard Plus непрекъснато регулира скоростта за поддържане на желаната температура.

Уредите от серията Business предлагат стилна изтънченост на вътрешното тяло в различни цветове, съобразно всеки интериор.

Вътрешното тяло на инверторния климатик от серията U-Crown е оборудвано с технологии за пречистване на въздуха, самодиагностика, I feel сензор и др.

Gree създава и система дистрикт като GMV, при която външното тяло се свързва с DC Inverter компресор. Модулно свързване може да се осъществи на 4 тела, а централният контролер може да управлява 64 групи.

Серията Gree Soyal предлага модели от ново поколение с Wi-Fi модул за удобно управление. Модерният му дизайн и висок енергиен клас А++ на охлаждане и А+ на отопление го прави добър избор за помещение с площ до 37 м².

Модел на Gree от друга серия – G-Tech притежава още по-висок енергиен клас: А +++ на охлаждане и А++ на отопление. Той има и вградени филтри и йонизатор за осигуряване на чист и свеж въздух и подхожда за помещение в дома или офиса с големина до 22 м².

С всички необходими екстри е оборудвана и една от новите серии на Gree Bora Eco за високостенен монтаж.

Тези и всяка друга серия на Gree се отличават с по-специфични характеристики, но осигуряват еднакво ефективна работа в основните си режими.

Дали ще изберете климатик с мощност 9000 BTU, 12000 BTU, 18000 BTU, или с по-голяма като например трифазния колонен климатик Gree CVH48AH с 48000 BTU мощност, зависи колко е голямо помещението, което ще се отоплява или охлажда.

Всеки от климатиците Gree, с предимствата, които предлага, напълно заслужава да се доверите на това уникално съчетание от модерен дизайн, нови технологии, ниски разходи на електроенергия и екологичност.

Какви предимства предлагат климатиците Gree?

Самият факт, че брандът Gree е избран през 2017 г. за водещ производител според пазарния си дял в световен мащаб, е показателен за доверието, с което се ползва марката.

Сред предимствата на Gree, които я правят предпочитана марка при избор на климатик, са:

  • Модерни технологии, използвани в производството;
  • Висока енергийна ефективност и инсталиран режим за пестене на енергия във всеки модел;
  • Ниски нива на шум – 19-20 dB;
  • Дълъг гаранционен режим – до 60 месеца;
  • Увеличен диапазон на работа от -22 до +24°С в режим на отопление, с ниско температурно охлаждане -15°С, подходящо за сървърни помещения;
  • Висококачествена филтрираща система, включваща филтър с активен въглен,  катехинов филтър, филтър за биологична стерилизация, за фини прахови частици;
  • Генератор на студена плазма за пречистване на въздуха и премахване на неприятните миризми;
  • Автоматично почистване след работа в режим охлаждане;
  • Защита от студен въздух чрез издухване на въздух само при достигане на достатъчно висока температура;
  • Наличие на функция I Feel при някои модели за насочване на въздушната струя към дистанционното управление;
  • Вграден Wi-Fi адаптор за възможно наблюдение на температурата и режима по всяко време през интернет;
  • Комфортен сън през нощта чрез промяната на въздушния поток нагоре, намалена скорост на вентилатора;
  • Безжично дистанционно управление с богат набор функции и режими за управление;
  • Щадящ околната среда хладилен агент R32;
  • Автоматично рестартиране при прекъсване на захранването с първоначалните си настройки.

Тези и още много предимства на Gree правят климатиците, предназначени за домакинствата, атрактивни за широк спектър от хора. Демонстрирайки високо качество на много добра цена и голямо разнообразие от модели с полезни характеристики и функции, Gree ще продължава да затвърждава позициите си на водещ производител в ниския ценови клас.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК