Меркурий става ретрограден - ето какво да очакваме в приятелството

При мнозина представители на зодиака се очаква хаос в отношенията

25.09.2021 | 07:15 Редактор: Жаклина Иванова
Меркурий става ретрограден - ето какво да очакваме в приятелството

Искате или не, драмите в следващите няколко седмици са ви гарантирани, защото скоро Меркурий става ретрограден. Заради транзита на планетата на комуникацията, от 27 септември до 18 октомври, при мнозина представители на зодиака се очаква хаос в отношенията. И докато при едни той ще обхване повече личния, при други ще бъде засегнат професионалният живот.

Негативната енергия, донесена от Меркурий, която попада в знака Везни, ще рефлектира както върху връзката ви, така и върху вашите приятелства. Затова e препоръчително да обмисляте внимателно всичко, преди да го изречете или напишете някъде, пише Bustle.

Eто как ще повлияе той на приятелствата:
 
Овен

Дайте шанс на приятелите си, които заслужават вашето внимание. Ако сте пропуснали много важни моменти, или сте се скарали с някого, сега е време да наваксате. Хубаво е да си поговорите, но комуникацията ще е нарушена на моменти. Изчакайте да мине транзитът, за да изясните неразбирателствата помежду ви.

Телец

Ретроградната планета затруднява Телците, които точно в момента нямат желание да разговарят с хората около тях. Макар да обичат всичко да им върви по план, не са изключени изненадващи препятствия в графика им. Периодът е подходящ за осмисляне на някои токсички приятелства и нови запознанства. Време е да се разделят с използвачите.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК