Време е за елегантен панталон

Вижте най-известните модели мъжки панталони и как да ги съчетавате по различни начини

12.03.2022 | 14:47 Редактор: Тодор Петров
Време е за елегантен панталон

На пръв поглед мъжките панталони могат да изглеждат скучни, но без тях нито една визия няма да бъде напълно завършена. Те стоят в основата на всеки гардероб, точно както класическите бели тениски и черни сака.

Мъжките панталони могат изцяло да променят визията ни и да ни накарат да изпъкнем от тълпата, стига да са подбрани правилно. В тази статия ще Ви разкажем повече за най-известните модели мъжки панталони, как да ги съчетавате по различни начини и кои са актуалните модели мъжки панталони за 202 1г.!

Видове елегантни мъжки панталони

На пазара съществува голямо разнообразие от мъжки панталони за всеки вкус - различни цветове, кройки и материи, които да бъдат идеалното допълнение към всеки аутфит.

Специално за Вас подбрахме едни от най-популярните модели мъжки панталони, които да добавите към своя гардероб и да изглеждате стилно за всеки повод. А ето ги и тях:

  • Вълнени панталони

Вълненият панталон си отива с всичко - без значение дали искате да постигнете ежедневна или по-елегантна визия. Те са перфектни в комбинацията с елегантно мъжко сако, но могат да бъдат носени и с обикновена тениска в неутрални цветове!
Може да съчетаете бежови вълнени панталони с класически черен блейзър - определено няма да сбъркате с този избор! 

  • Чинос

Ако не притежавате поне един чифт Чинос в гардероба си, значи е време да поправите тази грешка! Този модел мъжки панталон е перфектният избор за вечер навън или пък за разходка през уикенда.
Изключително лесен за съчетаване, панталонът ще Ви накара да се чувствате комфортно в кожата си, докато изглеждате стилно. В комбинация с чифт кожени боти и елегантни аксесоари ще имате страхотна визия.

  • Деним

Добрият стар деним си остава вечна класика. Любим на милиони мъже, той е задължителна част от всеки гардероб. В съчетание с тениска, риза или сако - каквото и да изберете, няма да сгрешите, поради простата причина, че денимът си отива с всичко. 
Класически деним с бяла тениска, бели кецове и сиво сако са идеален избор за ежедневието - удобно и стилно. 

  • Джогинг панталони

Въпреки своето име, джогинг панталоните вече не се носят само по време на спорт или, за да лежите на дивана в хола. Различните световни марки създават модели, които да се носят от мъжете и в ежедневието - на разходка в парка, на обяд или на пазар.
Тяхното най-голямо предимство е комфортът, който носят, докато в същото време могат да изглеждат и много стилно. Съчетани с правилните обувки, класическо поло и елегантно сако, те изцяло променят своята визия и се превръщат в официални.

Актуални тенденции за 2021 г.

Има едно популярно твърдение, че с настъпването на есента се завръща и “истинското обличане”. А как може да създадем един истински аутфит без правилните панталони?

След като Ви запознахме с най-популярните модели мъжки панталони, е време да Ви представим и най-актуалните тенденции сред тях за 2021г.:

  • Широки крачоли

Модерните през ‘70-те години широки крачоли се завръщат с пълна сила! Може да Ви се струват демоде, но всъщност те присъстват в ревютата на най-известните модни дизайнери за 2021 г. 

Ако искате да бъдете смели и да се откроите от другите, то широките крачоли ще са перфектното допълнение към Вашия гардероб!

  • Пастелни цветове

Пастелни цветове бележат годината от началото до самия край. Те придават свежест на всеки тоалет и ни карат да изпъкваме от тълпата.
Панталони в зелено, жълто, червено и синьо са хит този сезон, така че не пропускайте да добавите към Вашия гардероб поне един чифт!
Стилните мъжки панталони стоят в основата на добрия тоалет. Те могат да бъдат класически, но и разчупени, те могат да променят изцяло външния Ви вид. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК