Борис Джонсън отново ще става баща

Той и годеницата му Кари Саймъндс сключиха брак на тайна церемония в Уестминстърската катедрала

01.08.2021 | 15:09 Редактор: Искра Ангелова
Борис Джонсън отново ще става баща

Британският премиер Борис Джонсън и съпругата му Кари очакват второ дете, съобщиха днес британски медии, цитирани от Ройтерс. Първото им дете - Уилфред, се роди през април миналата година.

Британските вестници съобщиха, че Кари е казала на приятели в пост в Instagram, че се чувства "изключително благословена" отново да е бременна.

Борис Джонсън и годеницата му Кари Саймъндс сключиха брак на тайна церемония в Уестминстърската катедрала през май тази година. Според в. "Сън" гостите са били поканени в последния момент на церемонията в централната част на Лондон. Дори високопоставени членове на канцеларията на премиера не са знаели за плановете. Катедралата в Уестминстър внезапно беше затворена в 13:30 ч., а Саймъндс пристигна половин час по-късно с лимузина, с дълга бяла рокля, без воал, информира "Труд".

Джонсън, наричан преди Разпасания Борис от британските таблоиди, има сложен личен живот. В миналото той беше уволнен от политически екип на намиращата се тогава в опозиция Консервативна партия след като излъгал за своя извънбрачна връзка. Джонсън е два пъти разведен и отказва да каже на колко деца е баща.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК