Били Айлиш се завръща с втори, още по-амбициозен албум

Американската певица в откровено интервю за "Пари мач"

29.07.2021 | 23:45 Редактор: Десислава Атанасова
Били Айлиш се завръща с втори, още по-амбициозен албум

Американската певица Били Айлиш се завръща с втори, по-амбициозен албум. Разговор с гениалното непослушно хлапе и първи откъси от нейното интервю публикува "Пари мач".

"Пари мач": Ако вярваме на заглавието на вашия албум, вие сте по-щастлива от всякога?

Били Айлиш: Аз съм щастлива, да. Но това не означава, че съм постигнала абсолютното щастие. Да кажем, че се намирам в началото. Така или иначе, не можете да останете щастливи през целия си живот и да не допуснете да ви се случи нищо лошо. Заглавието на този албум отразява добре последните четири години. Особено има смисъл за феновете, които ме следваха през еволюцията на моето психичното здраве и през най-мрачните и щастливи етапи от живота ми. Също така е малко саркастично от моя страна да кажа "по-щастлива от всякога". Това бе най-добрият начин да обобщим албума", каза Айлиш, цитирана от БГНЕС.

"Пари мач":  Слушайки "Моето бъдеще" или "Остарявам" изпитвате нужда да продължите напред. Така ли е?

Били Айлиш: Всъщност, това е дневник, написан като песни. Целта е да говоря за това коя съм аз, да разкажа за това, което преживях, което нямах време да предвидя. Най-накрая мога да направя крачка назад от всичко това, да приема изминалите години. Важно е да мислите за себе си, затова терапията е полезна и аз съм щастлива да премина през такава. Всеки трябва да го направи. Трябва да можем да говорим за нашите травми и особено да научим повече за нас. Това ни позволява да бъдем по-добри. Склонни сме да забравяме да се вслушаме в себе си", отбелязва звездата.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК