Венера влезе в Дева, подобрява се любовният живот на някои зодии

Козирозите много подбират и искат перфектна половинка

30.07.2021 | 06:30 Редактор: Искра Ангелова
Венера влезе в Дева, подобрява се любовният живот на някои зодии

Венера влезе в знака на земната Дева на 22 юли и ще остане там до 16 август. Периодът носи романтика, стабилност и подобрява любовния живот на някои зодии. Вижте кои са те, според "Your Tango".

Телец

В началото може малко да се уморят от честата смяна на настроение, но благодарение на това осъзнават, че има нужда от действие, от промяна. Завладяват ги черни мисли, но това ги предизвиква да направят следващата крачка. Ще изяснят проблемите във връзката, тъй като много искат да останат с партньора, с когото са сега. Ще поработят над проблемите и те ще бъдат поправени. Нека общуват искрено и без притеснения, за да подобрят връзката и да са щастливи.

Дева

Не е изненада, че са късметлии, когато Венера е в техния знак. Периодът им носи баланс и хармония. Искат да научат истината от половинката и самите те да могат да говорят искрено. Вече не виждат смисъл да си спестяват някои думи или да крият. Ако партньорът е бил мълчалив и не е споделял с тях, сега ще могат да изкопчат всичко от него. Когато истината излезе наяве, проблемите в любовния живот ще се решат лесно и половинката ще оцени повече Девите. Тези зодии искат сериозна връзка и ще имат късмет в любовта, информира teenproblem.net.

Козирог

Козирозите много подбират и искат перфектна половинка. Търсят само най-доброто. Може някои да ги наричат сноби заради това, но тези зодии знаят цената си и не търпят нещо, което не заслужават. Именно това отношение към любовта ще им донесе много късмет през периода. Те ще положат усилия да подредят и подобрят романтичния си живот. Може няколко дни да се отдадат на мисли и анализи, а ако имат половинка - тя да премине през някакви промени, но Козирозите няма да имат против. Ще поработят, за да потръгнат нещата и желанията им се сбъдват.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК