Как да накарате мъжа до вас да не ви изневерява?

Постарайте се да му показвате колко го уважавате и цените

29.07.2021 | 22:29 Редактор: Жаклина Иванова
Как да накарате мъжа до вас да не ви изневерява?

Изневярата е едно от нещата, които много хора не успяват да простят във връзката. Никой не иска да бъде лъган. Причините мъжът до вас да ви изневери са много.

Невинаги това означава, че той е лош човек или че е някой, на когото не може да се вярва. Колкото и болезнено да звучи, понякога част от причините мъжете да изневеряват се крият в жените и тяхното поведение. Човек може да се почувства тласнат да потърси утеха на друго място, без това, разбира се, да бъде оправдание.

Както с поведението си можете да тласнете любимия човек към изневяра, така можете и да го накарате да ви е верен.

Постарайте се да му показвате колко го уважавате и цените.

Мъжкото его има нужда от погалване понякога. Критикувайте го, но умерено. Поощрявайте го, когато има нужда от комплимент. Оценявайте това, което прави за вас, и се старайте да го показвате.

Не бъдете прекалено услужливи.

Ако сте на разположение на мъжа до себе си по всякакъв начин, той ще започне да ви приема за даденост. Ще изгуби голяма част от уважението си към вас. Може да започне да ви възприема като човек без характер, а това е рецепта за провал на респекта към вас.

Ако в никой от случаите не проявявате характер, а се съгласявате с всичко, което мъжът ви иска от вас, угаждате му и прикривате мнението си, той ще спре да се интересува от вас във всеки смисъл.

Опитайте се да не проявявате контролиращо поведение.

Колкото повече се опитвате да контролирате партньора си и връзката си, толкова по-отблъскващ човек ставате за него. Ако го правите, може да го тласнете към изневяра.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК