Сезонът на Лъва е тук! Какво чака всяка зодия?

Той продължава от 23 юли до 22 август

28.07.2021 | 23:31 Редактор: Искра Ангелова
Сезонът на Лъва е тук! Какво чака всяка зодия?

Сезонът на Лъва е тук. Той продължава от 23 юли до 22 август. Това значи, че ни очаква много страстен, наситен със събития и емоции период, тъй като Лъвът е огнен знак. Другите огнени знаци Овен и Стрелец също ще имат вълнуващо лято, а неподвижните знаци Телец, Скорпион и Водолей ще се изправят пред предизвикателства. Ето какво ви чака, според американския "Cosmopolitan".

Овен

Любовта е във въздуха! Сезонът на Лъва им носи още повече романтика, секс и забавления. Ще имат много повече късмет и ще им върви в любовния и сексуалния живот. Чакат ги много събития и периодът ще е динамичен за тях. Нека се забавляват, само да не са прекалено безразсъдни.

Телец

Животът вкъщи е техен основен приоритет сега. Нека подредят, разчистят и реорганизират някои неща. Да създадат по-силна връзка със семейството. През периода трябва да си починат, да релаксират и да се свържат с корените си.

Близнаци

Ще са още по-бъбриви през сезона на Лъва. Имат дар слово и ще го развият още повече. Независимо дали ще са повече със стари приятели или с нови хора, вниманието ще е фокусирано върху тях. Нека флиртуват, да казват шеги, да изразяват мнението си. Хората искат да чуят гласа им, съветва teenproblem.net.

Рак

Техният сезон свърши и те се връщат към рутината, залавят се отново с работа. През периода ще са заети, но с многото работа, идват и допълнителни пари. Нека опитат да спестят, може да се заплеснат и да харчат прекалено.

Лъв

Техният сезон е и те са звездите сега. Ще са под светлините на прожекторите, всеки ще гледа към тях. Да помислят какво и кого искат да включат към живота си. И как да постигнат това, което искат. Ако планират да започнат нови проекти, работа или връзки - сега е моментът!

Дева

Ще се стресират много, защото ще се притесняват дали успяват достатъчно да помогнат на хората около себе си. Те обичат да се грижат за околните. Често се грижат за другите повече отколкото за себе си и това ги изтощава. Нека се фокусират над себе си. Да се погрижат за себе си, да си създадат полезни навици и да спят повече.

Везни

Един от най-социалните периоди от годината за тях. Ще се чувстват по-популярни от всякога. Тайфата непрекъснато ще ги търси, ще излизат много. Където и да отидат, постоянно нови хора ще ги заговарят. Ще блестят и социалният им живот ще е във вихъра си.

Скорпион

Достигат до критичен момент в развитието си, особено що се отнася до работа. Те също са в центъра на внимание през периода, но в професионалния живот. Шефът ще ги следи постоянно и ще ги наблюдава. Имат много работа за вършене, да се залавят. Ако се справят добре, чакат ги бонуси и повишение.

Стрелец

Горди са с това как са се развили като личности, с това, че имат много добри умения. През периода ще се развиват още повече. Може да е чрез пътуване, нов курс, нов интерес или ново хоби. Ще научат доста нови неща и ще израснат още повече.

Козирог

Отдаването е много важно за тях. През периода те се фокусират над най-важните и силни връзки за тях. Ще научат как да ги направят още по-стабилни и сигурни. Може да са по-емоционални и еротично настроени. Това ще повлияе добре на интимния им живот. Да знаят, че дори да търсят само флирт, ще развият чувства.

Водолей

Сезонът на Лъва за тях е сезонът, в който искат да се гушкат с някого и стават романтични. Любовният им живот ще е на фокус, както и всички връзки, дори платоничните. Ще заздравяват връзките си, може да създадат нова връзка и ще си прекарват страхотно с половинката и най-добрите приятели.

Риби

През сезона на Лъва те може да се фокусират основно над себе си. Но да не се притесняват от това, нека го направят. Да обърнат внимание на психическото и физическото си здраве. Може да си създадат здравословни навици, да се грижат повече за себе си и ще са очаровани от ползите, които им носи това.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК