Пълнолуние във Водолей - как ще ни повлияе?

Много е вероятно повечето хора да изпитат желанието да се освободят от нещо в живота си

24.07.2021 | 17:53 Редактор: Здравко Черкезов
Пълнолуние във Водолей - как ще ни повлияе?

На 24 юли ни очаква пълнолуние в знака на Водолей, а през следващия месец отново пълнолунието ще е във Водолей. Наличието на две пълни луни в този знак, е показател, че луните ще работят в хармония помежду си.

Наличието на две пълнолуния във Водолей в рамките на една календарна година също поставя акцент върху този знак на зодиака. Водолей е въздушен знак.

Плутон също ще е много активен по време на пълнолунието във Водолей. Пълнолунието представлява процеса на промяна или край и прераждане.

Много е вероятно повечето хора да изпитат желанието да се освободят от нещо в живота си. Интуицията ни също ще се засили и ще ни подскаже какви промени е необходимо да се направят, пише az-jenata.bg.

Промяната е във въздуха под това астрологично събитие и е вероятно да бъдем призовани да сменим посоката или може би да преразгледаме онези области на живота, които вече не работят за нас. Енергията на това космическо събитие е много силна и е хубаво да я използваме, за да помислим в каква посока да внесем промени.

Важно е да бъдем любопитни. Енергията на Водолея е различна и обича да прави нещата по различен начин. Насърчава ни да излезем извън рамката и да обърнем нещата с главата надолу и назад, за да намерим нов и по-добър начин.

Помислете как бихте могли да се освободите от всякакви стари навици, идеи, практики и да намерите нов начин да видите или да правите много неща. Водолеят търси свобода, а това означава, че и ние ще търсим свободата там, където смятаме, че сме в застой.

Запитайте се:

  • Как мога да внеса повече лекота в живота си?
  • Какво трябва да изоставя, за да постигна това?

Подхранвайте своите идеи с хубава книга, хоби, спортувайте, хранете се здравословно и се грижете за душевния ви комфорт. Планирайте и се възползвайте от добрата енергия на това пълнолуние.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК