Венера навлиза в Дева - кои зодии ще се радват на любов?

Така ще се задържи до 16 август

22.07.2021 | 20:45 Редактор: Десислава Атанасова
Венера навлиза в Дева - кои зодии ще се радват на любов?

На 22 юли ни очаква поредното космическо събитие – Венера навлиза в знака на Дева. Така ще се задържи до 16 август. Девата е практичен земен знак, но и променлив. Въпреки това родените под този знак обичат да бъдат в помощ на другите.

Венера е планетата на чувствата. В знака на Дева тя има уникалната способност да направи Девите по-чувствени, да бъдат емоционално-прагматични.

През следващите седмици Венера в Дева ще ни научи как да бъдем по-прагматични и свързани със своите чувства. Чувствате ли се заредени с енергия? Свършете нещо полезно. Чувствате ли се емоционални? Разговаряйте с приятелите си, особено ако сред тях има представители на водните знаци Рак, Скорпион и Риби. Венера в Дева прави хармонични аспекти с Уран в Телец и Плутон в Козирог, което е чудесен транзит за всякакви практически проекти.

Ако нечии любовни отношения не вървят гладко, този транзит ще ни помогне да започнем отначало.

Кои зодиакални знаци ще видят подобрение в любовния им живот?

Зодия Телец

Телците ще бъдат обзети от онова настроение, което ги кара да осъзнаят, че имат нужда от действие, промяна. Докато мрачните мисли могат да влязат в съзнанието ви, вие ще ги използвате като гориво за следващия ви ход, който в случая е свързан с изчистването на всички проблеми, които съществуват в настоящата ви връзка.

Повече по темата четете на Az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК