Как да тълкувате сън, в който падате от небето или от скала

Емоциите, които преживяваме, често се проявяват в сънищата ни

23.06.2021 | 22:38 Редактор: Здравко Черкезов
Как да тълкувате сън, в който падате от небето или от скала

Какво сънувахте през изминалата нощ? Нашите сънища по някакъв начин отразяват реалния ни свят. Емоциите, които преживяваме, често се проявяват в сънищата ни. Може би няма човек, който да не е сънувал, че пада. Сънищата, в които падаме най-общо може да се тълкуват като страх от загуба на власт над конкретни неща или ситуация, чувство за безпомощност в реалния живот. Но вижте още няколко сънища с падане и техните тълкувания.

Падате от небето

Ако в съня си падате безпомощно от небето, сънят обикновено подсказва, че преминавате през голяма промяна в живота си. Също така този сън е показател, че ви е трудно да държите нещата под контрол. Бавното падане отвисоко може да се тълкува и че сте на кръстопът и не можете да вземете решение.

Ако падате от скала

Вероятно кошмарен сън, в който обикновено сънуваме как губим опора под краката си. Подобни сънища разкриват нашите страхове от това да не загубим определени контакти или пък че в реалния живот не получаваме дадено нещо, за което сме се надявали. Но този сън разкрива и вашите страхове относно определена ситуация.

Четете повече интересни тълкувания в Az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК