Лято в гардероба - на какво да заложим през любимия сезон?

Нужно е да се запасите с шест определени неща

18.06.2021 | 10:47 Редактор: Десислава Атанасова
Лято в гардероба - на какво да заложим през любимия сезон?

През лятото на 2021 година на мода ще бъдат закачливите щипки, цветните аксесоари и удобните чанти. Красотата на тези артикули не е само в това, че се комбинират перфектно помежду си. Те ще бъдат точното допълнение към вече съществуващите ви дрехи. Именно затова е нужно да се запасите с шест определени неща, преди да посрещнете любимия си сезон.

Ето от какво имате нужда за това лято

Лятна рокля

Модните експерти казват, че само една лятна рокля ви е нужна, за да превърнете себе си в принцеса. Комбинирайте я с елегантни токчета за вечерно събитие или пък обуйте удобни сандали за романтичната си среща. Хубаво е в гардероба си да имате поне един флорален модел на лятна рокля, тъй като това ще е най-горещата тенденция в следващите месеци.

Перли

Безвременната перла нашумя през 2021 година, когато се появи на няколко пъти по модните подиуми. След дълга пауза от дефилета, тази година успяхме да се насладим на няколко невероятни попадения и не можем да не отбележим, че сред аксесоарите най-много се открояваха обиците с перли. Заложете на дребна версия, която няма да привлича твърде много внимание, но пък няма да остане и скрита от околните.

Цветен аксесоар за коса

През лятото голяма част от дамите решават да носят косата си вдигната, за да избегнат допълнителната жега. За да бъдете в крак с модата, е добре да си набавите цветни аксесоари за коса, които да добавят изтънчена доза блясък дори и към най-обикновената конска опашка. Независимо дали става въпрос за цветна шнола, по-интересен ластик или пък диадема с цветя, трябва задължително да имате нещо подобно в несесера си.

Повече четете на Tialoto.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК