Кои талисмани носят щастие?

Според фън шуй цветята са тези, които ни накарат да се чувстваме по-красиви

17.06.2021 | 23:30 Редактор: Десислава Атанасова
Кои талисмани носят щастие?

Според философията на фън шуй, истинската красота възниква тогава, когато изпитваме любов и към себе си. Когато човек е състрадателен и любящ към себе си, не само е добре предразположени към другите, но и се усеща по-красив.

За съжаление, любовта и грижите към самите нас често биват пренебрегвани и забравяни. Споделяме 4 фън шуй талисмана за дома (някои от тях може да носите със себе си), които ще внесат повече красота и радост в живота ви.

Свежи ароматни цветя

Свежите цветя с любимия ви аромат, ще донесат много положителна енергия във вашия дом или офис, защото техните аромат и цветове са най-добрата връзка с природата. Според фън шуй цветята са тези, които могат да ни накарат да се почувстваме по-добре, по-красиви.

Когато се намирате в период на застой, чувствате се нещастни, сложете край себе си красив букет или саксия с ароматни цветя. Ароматът, както и положителната жизнена сила, ще променят енергията около вас.

Не забравяйте, че вашето местенце било то дома или бюрото в офиса, е отражение на самите вас.

Звукова вибрация

Звуковата вибрация е друг начин да се свържете с енергията и красотата. Ето защо си купете метални звънчета, но преди да ги отнесете в дома си, чуйте звука на всяко и вземете това, чийто звук резонира най-добре с вашата външна и вътрешна красота. Металните елементи се свързват с красотата и радостта.

Повече четете на Az-jenata.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 0
Банко Пиронков, Фън
преди 2 години
Във Фън Шуй талисмани няма! Сигнализирай за неуместен коментар