Марс влиза в Лъв - какво означава това?

Периодът ще е чудесен за огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец

15.06.2021 | 22:33 Редактор: Здравко Черкезов
Марс влиза в Лъв - какво означава това?

Марс, планетата на агресията и действието, се премести в знака на огнения Лъв на 11 юни. Тя ще остане там до 29 юли, което значи, че ни очакват 6 седмици, пълни с приключения, вълнуващ интимен живот и позитивна енергия. Периодът ще е чудесен за огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец, а неподвижните Телец, Скорпион и Водолей ще са доста заети. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

Овен

Любовта е във въздуха за тях през тази пролет и през това лято. Енергията на Марс носи раздвижване и вълнения в романтиката, секса и любовния живот като цяло. Овните ще си изкарват забавно, ще са още по-страстни, ще имат приятни преживявания в спалнята и ще покажат, че доминират в леглото.

Телец

Ще са все по-заети вкъщи. Това е чудесен момент, ако са решили сега да се местят да живеят на друго място. Ако не, време е да декорират наново дома, да направят някакви промени, да почистят основно. Нека са продуктивни вкъщи.

Близнаци

Те са приказливи по природа, но Марс в Лъв ги прави още по-общителни и социални. Близнаците няма да си вземат почивка, ще говорят с много хора, ще се забавляват, ще си изкарват чудесно. Чувстват се като най-популярните, създават много връзки и прекарват доста време с компанията.

Четете повече по темата в teenproblem.net

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
inkubatoribg
преди 2 години
Аман от екстрасенси врачки астролози социолози и други такива да ни заливат с глупости Сигнализирай за неуместен коментар