Според зодията: Какви качества ви пречат за хармонична връзка с любимия?

Перфектни любовни истории има само в приказките

14.06.2021 | 06:30 Редактор: Здравко Черкезов
Според зодията: Какви качества ви пречат за хармонична връзка с любимия?

Перфектни любовни истории има само в приказките. В живота трябва да сме готови за изпитания във връзката с друг човек. Той има свой собствен характер и поглед към живота. Астролозите гледат не само Слънцето в картата на човек (според което четем астропрогнози), но и позициите на други планети. Всяка от тях оказва влияние върху различни области от живота. Например Венера, нейното положение и взаимодействие с други планети показва как привличаме любовта и красотата в живота си, на какви характеристики обръщаме внимание. Слънцето обаче разкрива с какви препятствия ще се сблъскате, когато изграждате любовна връзка.

Кои са особеностите в характера ви, които пречат за една хармонична връзка?

Овенът – вашето вечно "аз"

Овенът може да се обади в последния момент и да отмени среща, защото приятели са се обадили за готино парти и не искат да го пропуснат. Овните са упорити, обичат да вървят по своя път, а още по-добре – да прокарват нов път. Това работи чудесно, ако вашият избраник приема този вид желание за независимост. Ако го няма, ще има известно разочарование във връзката. И все пак, въпреки факта, че Овните винаги поставят себе си на първо място, те се съревновават доста ревностно с околните. Следващия път, когато стъпите на газта и се хвърлите напред, уверете се, че партньорът ви все още ви следва. И спрете да го виждате като състезател, той не е съперник и враг, а съотборник. Отнасяйте се по подходящ начин.

Телецът – вашата жажда за зона на комфорт

Телецът обича да се чувства удобно във връзката. Дори и на срещи сте готови да отидете до същия страхотен ресторант, по същия лесен маршрут с удоволствие. След като намерите нещо, което ви харесва и работи отлично, ще повтаряте тази рутина всеки ден. Няма нищо лошо в това да създадете комфортен живот около себе си, както и да се чувствате спокойни и уютни в любовта. Но ако искате връзката да продължи дълго време, трябва да ѝ дадете възможност да расте и да се развива. Помислете какво може да направите, за да я съживите.

Близнаци – предизвиква ревност

За вас е много важно да изградите правилно комуникация с избрания. Факт е, че Близнаците искат спътник, който едновременно е много интересен за него и в същото време лесно приема флиртуващия ви характер. Когато Близнаците си чатят, флиртуват, "правят очи" и се смеят с всички, които попаднат в полезрението им, любимият им човек може да полудее от ревност и да се чувства изоставен. Трябва да сте сигурни, че вашата настояща половинка разбира, че флиртът с другите не означава абсолютно нищо за вас и не застрашава вашата силна връзка.

Четете за останалите зодии в Tialoto.bg

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК