Марс в Лъв - какво да очакваме?

По време на този транзит 3 зодиакални знака ще усетят това космическо събития

11.06.2021 | 18:20 Редактор: Десислава Атанасова
Марс в Лъв - какво да очакваме?

На 11 юни Марс – планетата на либидото, агресията, действието, влиза в знака на Лъв и ще се задържи така до 29 юли 2021 година. През следващите седмици, тази положителна енергия ще усетят зодиите Овен, Близнаци, Лъв и Стрелец, докато Телец, Скорпион и Водолей може да бъдат малко по-напрегнати.

Ако работата ви е свързана по някакъв начин с творчество, може да се радвате на успехи. Знакът на Лъва се характеризира с егоцентричност, упоритост, което ще ни помогне да се фокусираме върху неща, които обичаме, в които сме добри или пък в нещо ново. Това означава, че по-лесно ще се ориентираме към спортни занимания, здравословно хранене, публичните изяви ще ни се получават, обученията. Време е да се освободим от ограниченията и да станем по-решителни, дейни.

По време на Марс в Лъв е възможно да пренебрегваме чуждите нужди, докато следваме своите цели. Транзитът е подходящ да погледнем първо към себе си, желанията си, но е важно и да можем да правим компромиси. Ето защо, за да използваме тази енергия, е важно да се фокусираме върху някоя голяма цел, която ни се иска да осъществим.

Но когато имаме комбинация Марс и Лъв, няма как любовта да не е гореща. В спалнята може да експериментираме, да сме малко по-егоистични, но в същото време и задоволяващи половинката си.

По време на този транзит има 3 зодиакални знака, които ще усетят това космическо събития най-силно.

Кои са те вижте на Az-jenata.bg

 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК