Любимата на Григор Димитров: В България е невероятно

Красавицата пътува с него, за да празнуват заедно рождения му ден в Хасково

18.05.2021 | 15:45 Редактор: Искра Ангелова
Любимата на Григор Димитров: В България е невероятно

В България е чудесно, дори невероятно! Това сподели Лолита Османова, след като пристигна в страната ни заедно с Григор Димитров. Красавицата пътува с него в края на миналата седмица, за да празнуват заедно рождения му ден в Хасково.

"Happy birthday, my partner in crime", написа приятелката на тенисиста, качвайки тяхна обща снимка в своята история в Instagram. На кадъра двамата се държат за ръце, слизайки по стълби из града, в който живеят.

Лолита сподели и един кадър от Монако, придружен с текста: "Много по-хубави неща са пред нас, отколкото тези, които оставяме зад нас". С него тя най-вероятно иска да каже, че най-хубавото с половинката ѝ предстои.

Торта с българския трибагреник за рождения ден

Григор Димитров, който навърши 30 на 16 май, реши да сподели празника си с най-важните хора в неговия живот – майка му Мария и баща му Димитър. Ето защо след турнира в Рим се прибра в България. А те го изненадаха с оригинална торта – с българския трибагреник, която той веднага показа на феновете.

"Днес навършвам 30 години и никога не съм се чувствал по-благодарен за подаръка на живота. Нямам търпение да видя какво ми предстои следващата година! Благодаря на моето семейство, приятели и фенове, че направиха този рожден ден толкова специален", написа рожденикът в Instagram.

Много от почитателите на българина не пропуснаха да го поздравят, като сред пожеланията бе и това на Христо Стоичков.

"Честит юбилей! Да си ми жив и здрав! От опит знам – след 30 се бие най-добре! Радвай България, Григор Димитров", сподели Камата във Facebook.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК