Григор и Лолита пристигнаха в Хасково

Утре той ще отпразнува своя 30-годишен юбилей в компанията на своето семейство

15.05.2021 | 16:10 Редактор: Десислава Атанасова

Григор Димитров отново е на родна земя. Най-добрият ни тенисист се прибра в Хасково.

Почти година по-късно световният номер 17 отново е в Хасково. Григор Димитров проведе тренировка на кортовете в парк "Кенана“, а негов партньор в заниманието бе баща му Димитър Господинов. Междувременно приятелката на Димитров – Лолита Османова, наблюдаваше тренировката в компанията на неговата майка Мария. 

 "Да видя родителите си, да покажа на приятелката си, която е тук с мен, къде съм", каза Григор Димитров. 

Двамата с рускинята официализираха връзката си преди около половин година. Лолита Османова, дъщеря на руски олигарх, също като Димитров живее в Монако. Сега говори за пръв път пред медиите у нас. 

"Един ден съм тук. Чудесно е тук, дори невероятно Това място е важно за него. Радвам се, че сме тук.", сподели Лолита Османова

В неделя Григор Димитров навършва 30 години. Ще празнува със семейството си на родна земя и това го прави наистина щастлив. Пожелава си само здраве. А решението е взел в последния момент - върнал се е едва вчера и първата му спирка е била Боянската църква. 

"Не исках никъде другаде да си празнувам рождения ден, освен тук", обясни тенисистът. 

Преди години Григор Димитров доведе у нас и предишната си приятелка Никол Шерцингер. Сега първата ни ракета използва няколкото свободни дни преди турнира в Женева. Един от най-важните за него. 

Звездата на тениса сподели и че много му липсва публиката, спряна от епидемията. Най-добрият ни тенисист, който се разболя от коронавирус малко след участието му на демонстративни турнири в Сърбия и Хърватия, организирани от Новак Джокович, обаче не се е ваксинирал, макар да сподели, че вече почти няма антитела. Очаква насоки за това от ръководството на ATP. А на въпрос "за" или "против" ваксините, Григор заяви, че към момента все още не се знае какво представляват ваксините. Но би било плюс, ако може да пътува свободно без сегашните ограничения. 

Вижте повече в репортажа. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК