Спомен от миналото: Съученичка на принц Уилям и Кейт разказва за връзката им

Те, заедно с други двама приятели, живееха в апартамент с четири спални

15.05.2021 | 10:44 Редактор: Жаклина Иванова
Спомен от миналото: Съученичка на принц Уилям и Кейт разказва за връзката им

Кейт Мидълтън и принц Уилям се срещнали в университета "Сейнт Андрюс“, в който и двамата са били студенти през 2001 г. И химията между тях е била очевидна за околните от самото начало.

Лора Варшауър, бившата съученичка на херцога на Кеймбридж, разказа пред "People", че веднага забелязала симпатията, възникнала между бъдещите съпрузи. 

"Когато Кейт беше в стаята, Уилям ѝ обръщаше внимание. Когато обядвахме в трапезарията и те си говореха, беше невероятно да се наблюдава колко естествено е общуването им, колко много имаха да си кажат. Поглеждайки назад, си спомням всички тези незначителни моменти, но благодарение на тях тогава си помислих, че наистина могат да направят нещо“, отбеляза тя.

"През втората година те станаха съседи. Кейт и Уилям, заедно с други двама приятели, живееха в апартамент с четири спални и ходеха заедно на занятия", сподели още бившата съученичка на херцога на Кеймбридж.

В интервю по повод годежа им през 2010 г. двойката, която наскоро отпразнува 10-та годишнина от сватбата си, разказа за вълненията помежду им в колежа.

"Мисля, че се изчервих, когато те срещнах, и дори се опитах да избягам, бях много смутена да те видя. Отне ни малко време, за да се опознаем, но от самото начало станахме много близки приятели”, добави Кейт.

Уилям отбеляза, че са се преместили в апартамента с друга двойка като приятели, но започнали да виждат и общуват все повече и повече, което доведе до началото на романа, предаде БГНЕС.

След като през 2010 г. обявиха годежа си, на следващата година те минаха под венчило. Сега 39-годишната херцогиня на Кеймбридж и нейният 38-годишен съпруг отглеждат три деца: 7-годишния принц Джордж, 6-годишната принцеса Шарлот и 3-годишния принц Луис.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК