Ева Мендес: Искам да имам същото странно лице, което имах на 26 г.

Публикацията ѝ събра хиляди положителни коментари

14.05.2021 | 22:52 Редактор: Юлия Христова
Ева Мендес: Искам да имам същото странно лице, което имах на 26 г.

Ева Мендес се опитва да насърчи хората да оценяват начина, по който изглеждат във всеки един момент от живота си. Актрисата призна, че самата тя дълго време е имала проблеми с приемането на тялото си, когато е била млада. Когато е на 26 години и прохожда в Холивуд, Мендес не е харесвала лицето си и се е критикувала за начина, по който изглежда.

"Попаднах на тази снимка, която е от филм, сниман преди 20 години. Помня, че я гледах и си мислех, че лицето ми изглежда странно и че костната ми структура не е правилна“, пише Мендес в социалните мрежи.

Тя публикува снимка от филма „Имало едно време в Мексико“, който излиза през 2003 година. Актрисата споделя, че е преминала през всички стадии на несигурността, които може да изпита едно 26-годишно момиче.

Сега, когато вече е на 47 години, има две дъщери и съпруг, който я оценява, Ева съжалява, че се е критикувала и разбира, че е трябвало да приеме себе си. Тя признава, че сега иска да има същото странно лице, което е имала на 26 и допълни, че най-вероятно всеки, който на младини не се е харесвал, ще се хареса, когато остарее.

Публикацията на Ева събра хиляди положителни коментари.

Повече по темата четете на tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК