Венера влиза в Близнаци, какво означава това?

Ще се повиши нуждата ни от ново емоционално преживяване

09.05.2021 | 16:35 Редактор: Искра Ангелова
Венера влиза в Близнаци, какво означава това?

На 9 май планетата на любовта – Венера, прави транзит в знака на Близнаци, който е въздушен знак и ще се задържи така до 2 юни 2021. За родените под знака на зодията това означава, че с лекота ще привличат вниманието, благодарение на техните интелигентност и остроумие. В любовта също ще им върви. Ще бъдете много креативни и ще се изразявате много лесно, докато търсите новостите, за да избегнете монотонния начин на живот.

Какво ще донесе този транзит на всички зодиакални знаци? Възможно е да бъдем нетърпеливи и по детински упорити. Много неща край нас ще ни разсейват, а желанието ни да харчим ще се повиши, което може да дебалансира финансите ни. Транзитът на Венера ще бъде от полза не само за Близнаците, но и за Телец, Дева, Козирог и Водолей.

Близнаци е знакът на отношенията и комуникациите, докато Венера насърчава съюзите, любовта и предаването на мислите и емоциите. Когато прави транзит в този зодиакален знак, тя насочва вниманието към справедлива и открита комуникация в личните взаимоотношения, както и тези в работата. От друга страна, можем да възприемаме хората, с които общуваме като леко фалшиви, непредсказуеми.

Венера в Близнаци е позната още като "непостоянна любов" и не мотивира да създаваме трайни взаимоотношения, а предимно да търсим забавление. Ето защо не бива да сме твърде развълнувани по отношение на любовта, защото може да се окажем разочаровани, особено, ако търсим трайна връзка.

Ще се повиши нуждата ни от ново емоционално преживяване, склонност към новости и обновяване на чувствата. Тази позиция на Венера често дава променливост и изневяра, желание за ново преживяване в любовта, податливост към бързи и кратки връзки, информира az-jenata.bg.

Когато става въпрос за ценностна система, свързана с романтика, интимност, запознанства, брак и любов, този транзит е доста повърхностен за такива неща. Но периодът е изключително подходящ за развиване на умения, придобиване на нови познания, за творчество, хоби. За обмен на идеи, мнения, кратки пътувания, разходки из природата, нова книга, градинарство, повече ярки цветове край нас, общуване с приятели.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК