Кърпите за глава отново са на мода

Кралица Елизабет II и Бионсе са част от звездите, които ги носят

19.04.2021 | 23:40 Редактор: Здравко Черкезов
Кърпите за глава отново са на мода

2020 г. донесе много неочаквани модни тенденции, заради карантината и пандемията от коронавирус и през 2021 г. това продължава да важи с пълна сила.
На хоризонта се появява нов хит, който едва ли повечето тийнейджъри имат или са очаквали някога да имат в гардероба си. Става дума за забрадките, които носят бабите на село.

Забрадките и дългите шалове за коса красят много модели на ревюта в Лондон, Париж и Милано, което значи, че ще се превърнат в топ аксесоар през следващите месеци, пишат от "PopSugar".

Кралица Елизабет II също се е появявала често със забрадка, както и някои знаменитости (сред които и мъже) - актрисата Трейси Елис Рос, рапърът A$AP Rocky, актрисата Клои Севини, певицата Дуа Липа. Естествено, те носят по-модерната версия на забрадката - кърпа за глава или нежен шал, който се увива около косата и с който може да се създаде интересна прическа.

Бионсе също беше фен на кърпите за глава в началото на кариерата си. Eва Мендес е сред звездите, които често се появяват с кърпи или диадеми от плат на публични събития.

Четете още по темата в teenproblem.net

Снимка: Pexels

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК