Ким Кардашян - как тренира звездата, за да е в добра форма за лятото

В момента звездата преживява труден период

19.04.2021 | 13:00 Редактор: Юлия Христова
Ким Кардашян - как тренира звездата, за да е в добра форма за лятото

Ким Кардашян е една от най-разпознаваемите риалити звезди на нашето време. В момента преживява труден период, намирайки се по средата на развода си с Кание Уест.

Въпреки това звездата продължава да се фокусира върху себе си и децата си, като прекарва все повече време у дома. Затварянето вкъщи обаче не означава, че Ким води заседнал начин на живот. Напротив, тя сериозно се е заела да поддържа форма и да се подготви за лятото.

Според личния ѝ треньор, звездата всеки ден се събужда много рано, за да отиде във фитнес и да изпълни задачите си. Никога не пропуска сесия и любимото ѝ упражнение е вдигане на тежести. Наскоро тя открива и втората си любов – спринтове на бягащата пътечка. В социалните мрежи Кардашян заяви, че бяга всеки ден, споделяйки и видео за доказателство.

Човекът, който е отговорен за фигурата на Ким, се казва Мелиса Алкантара. Тя поддържа мотивацията на клиентката си, като в същото време е доста популярна фитнес инфлуенсърка в социалните мрежи. Тя често споделя свои тренировки и резултати в профила си в Instagram, опитвайки се да накара все повече хора да започнат да се движат и да водят здравословен начин на живот.

"Успехът никога не спи“. Явно тази поговорка е стигнала до Кардашян, тъй като звездата става преди изгрев слънце, за да отиде на фитнес. Според Алкантара, тренировките ѝ започват в 6 сутринта и са изпълнени с всякакви упражнения. "Графикът ѝ е доста натоварен, както и моят, така че единственото време за фитнес, е 6 сутринта“, казва треньорката пред Women's Health.

Цялата статия четете в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК