Сигнали, че задушавате партньора си и имате нужда от пространство

Вкопчването в идеята да сте винаги заедно може да бъде пагубно за връзката ви

18.04.2021 | 16:37 Редактор: Жаклина Иванова
Сигнали, че задушавате партньора си и имате нужда от пространство

Когато обичате половинката си е напълно нормално да искате да прекарвате повече време заедно. Възможно е обаче да прекалите. В стремежа си да задоволите желанието си да сте колкото се може повече време с половинката си, не си давате сметка как започвате да го задушавате. 

Залепването за партньора и вкопчването в идеята да сте винаги заедно, да правите нещата заедно и да споделяте цялото си време заедно, може да започне да го задушава. Той ще се отдръпне, ще промени отношението си към вас, а дори е възможно и връзката ви да се влоши.

Кога е време да се отдръпнете? Кои са признаците, че трябва да дадете малко повече пространство на партньора си?

Ако получавате прилив на ревност всеки път, когато партньорът ви се забави след работа или иска да излезе с момчетата, това със сигурност ще започне да го дразни и отблъсква. Помислете добре дали проявявате нездравословна ревност и се опитайте да я овладявате. Трудно е да спрете да я изпитвате, но докато успеете поне не давайте външен израз на това чувство.

Друга форма на проява на ревност е, когато не спирате да му пишете съобщения, докато е с приятели. Това отново може да създаде усещане за задушаване. Не прекалявайте с вниманието. Не пращайте съобщения на половинката си непрекъснато, когато не сте заедно. Ако той спре да ви отговаря в даден момент, определено е започнал да ви игнорира заради поведението ви.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Виж лигльовци , а когато рекламите за сране и разтройство се налагат и пречат на младите двойки ,кво да кажем ве ?? Нещо май се чудите кво да надраскате за да ви платят и да си купите кенефна хартия ,я по добре се клечите с лаптопите си у селския *** !!!!? Сигнализирай за неуместен коментар