Като на магия: Пенсионер забогатя от лотария, защото си забрави очилата

Възрастният мъж оставил машината за случайни числа да му попълни билета

17.04.2021 | 09:44 Редактор: Жаклина Иванова
Като на магия: Пенсионер забогатя от лотария, защото си забрави очилата

Пенсионер от английското село Хатън, графство Дербишър, забогатя благодарение на забравените си очила, съобщи Daily Star.

80-годишният мъж Денис Фаусит, който е бил миньор и строителен работник, редовно играел на лотарията и обикновено във фишовете записвал рождените дати на хората от семейството.

Когато за пореден път решил да опита късмета си, той установил, че си е забравил очилата. Затова се оставил на машината за случайни числа да му попълни билета.

На следващия ден той отишъл да си купи сутрешните вестници и помолил служителите на магазина да проверят резултатите от тегленето. Оказало се, че мъжът спечелил 116 100 хиляди лири. Петте изтеглени числа съвпаднали с написаните в билета му.

Англичанинът първоначално не повярвал на късмета си и веднага се обадил на дъщеря си, щом се бе прибрал в къщи. Той я помолил да се отбие на връщане от работа и да провери отново билета му. 75-годишната му съпруга Ан сподели, че когато разбрали за късмета, не танцували от радост заради възрастта си, но се почерпили малко с уиски и ликьор. А когато ограниченията за коронавируса отпаднат, семейството планира да организира голямо парти, пише dnes.bg.

Със спечелените пари двойката планира да ремонтира къщата и да обнови градината. Ан иска да купи нова печка и матрак, а Денис търси нов телевизор.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
2
4 rate up comment rate down comment 4
Иван Райчев
преди 3 години
И последно колко е спечелил? Сигнализирай за неуместен коментар
1
26 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Дре6ните човешки нужди непосилни за едно нормално семейство...да са живи и здрави.. Сигнализирай за неуместен коментар