Джей Ло свали годежния пръстен, разделя се с Алекс Родргиес?

Певицата публикува снимки в Instagram, на които позира без емералдовия годежен пръстен

14.04.2021 | 22:50 Редактор: Здравко Черкезов
Джей Ло свали годежния пръстен, разделя се с Алекс Родргиес?

Последните няколко месеца са доста турбулентни за Дженифър Лопес и Алекс Родригес. Всичко започна, когато бейзболистът беше обвинен в изневяра с риалити звездата Мадисън Лекрой. Твърдението беше направено от Крей Коновър по време на събирането на актьорския състав на предаването Southern Charm. Мадисън беше наречена "разрушителка на семейства" и беше обвинена, че е спала с женен мъж от Професионалната бейзболна лига.

Дни след началото на драмата, Дженифър Лопес и Алекс Родригес решиха да покажат обединен фронт и публикуваха общо видео от Маями. Двамата се забавляваха в колата, слушайки музика и се наслаждаваха на слънчевото време. По-късно обаче стана ясно, че двойката всъщност не е толкова добре, колкото се представя. Появиха се слухове дори за развалянето на годежа, като източници твърдят, че Алекс и Джей Ло са имали доста проблеми у дома.

По това време изпълнителката замина за Доминикана, за да снима филма си Shotgun Wedding. След като бяха разделени за няколко дни, Родригес се присъедини към годеницата си, за да може двамата да поработят над отношенията си. По всичко изглеждаше, че връзката им ще продължи и нещата започват да се оправят.

Сега обаче феновете отново заподозряха проблеми в рая, тъй като Лопес публикува снимки, на които позира без годежния си пръстен. В профила си в Instagram тя сподели серия от кадри от снимачната площадка на филма си. На тях Джей Ло е облечена в ежедневен тоалет, състоящ се от бяло бюстие и кремави спортни панталони. Към тях добави златни бижута и диамантени пръстени. Това, което липсваше на цялата картинка обаче беше емералдовия годежен пръстен, даден ѝ от Алекс Родригес преди повече от година.

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК